Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 февраля 2018, 14:30
4228
3

Карпати – Олімпік. Прогноз на матч чемпіонату України. 21.02.2018

Догравання багатостраждального матчу

| Обновлено 20 февраля 2018, 14:30
4228
3
Карпати – Олімпік. Прогноз на матч чемпіонату України. 21.02.2018
Евгений Кравс
У середу, 21 лютого, «Карпати» на стадіоні «Україна» дограватимуть другий тайм матчу з донецьким «Олімпіком». Цей поєдинок, який розпочався 3 грудня в рамках 18-го туру, через сильний снігопад за рахунку 1:1 був перерваний після першого тайму рішенням арбітру Катерини Монзуль, яка знову виведе команди на поле. «Олімпійці» вийдуть на поле з програшною серію з чотирьох матчів. «Леви», які перебувають у «зоні вильоту», налаштовані перервати свій безвиграшний домашній серіал, який триває шість ігор.

 
Раніше «Карпат» сім разів зустрічалися з «Олімпіком», а на своєму полі «зелено-білі» ще внічию з «олімпійцями» не грали: дві перемоги та поразка. Востаннє підопічні незмінного у Прем’єр-лізі керманича «Олімпіка» Романа Санжара приїжджали до Львова 3 грудня минулого року. Основні події відбулися під кінець першого тайму: на 42-й хвилині Мякушко відкрив рахунок, проте гості в компенсований час зусиллями Кравченка зуміли відновити рівновагу.

 
Підчас зимової перерви в складах обох суперників відбулися суттєві зміни, особливо в «Олімпіку». Цікаво, що з тих 18-ти «олімпійців», які були внесені в протоколі перерваного матчу, в донецькій команді залишилось лише 8: Кичак, Сондей, Очігава, Біленький, Цимбалюк, Махарадзе, Доронін та Іллой-Айєт. В заявці ж «Карпат» на грудневий матч з «олімпійцями» не залишилось лише двох виконавців – Тіссоне та Дебелка. 
 
Враховуючи кадрові зміни, на догравання матчу «Карпати» – «Олімпік» дирекція УПЛ 15 лютого прийняла спеціальну постанову, згідно якої «до рапорту арбітра можуть бути внесені футболісти, які фігурують у списках футболістів «А» та «Б» на момент проведення зазначеного догравання». Тож усі новачки клубів без проблем можуть за рішенням тренерів потрапити у заявку на другий тайм багатостраждального матчу.

 
В складі «Олімпіку»  у минулому турі вже дебютували Кісіль, Вакуленко (обоє – «Маріуполь»), брати Пасічі («Верес»), Леонідас («Зоря»), Щедрий («Олександрія»), Кулинич («Мінськ») та повернувся Парцванія («Десна»). Можуть вийти на поле з «Карпатами» Немчанінов, який повернувся до клубу з російського клубу «Крилья Совєтов»,  а також Котляров, Счастливцев та Козлов (той, що Едуардович), які повернулися з оренди в «Геліосі». В складі команди Олега Бойчишина, крім Кортеса, який вже виходив на поле у гру з «Зорею», можуть дебютувати Бедоя та Сандохадзе.

З діючих гравців, які забивали голи у попередніх матчах «Карпат» та «Олімпіка», виділимо Шведа-молодшого, який вже двічі «розписувався» у воротах донецького клубу, а по разу відзначалися Чачуа і Кльоц. У нинішній заявці «олімпійців» ніхто не забивав у ворота «зелено-білих». Щодо кадрових втрат, то через вже восьму жовту картку не зможе вийти на поле Федецький. Натомість колумбієць Карраскаль вже відбув дискваліфікацію.
 
Виведе команди на поле харківський арбітр Катерина Монзуль, яка провела раніше вже 18 ігор у Прем’єр-лізі. За участю Монзуль «леви» раніше провели три матчі: по одній перемозі, нічиїй та поразці. «Олімпійці» ж провели лише одну гру при Монзуль, і в минулому сезоні зазнали розгромної поразки – в гостях від «Зорі» (0:3).
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ
 
Ориентировочные составы:
 
«Карпаты»: Пидкивка,  Мирошниченко, Лобай, Нестеров, Гуцуляк, Клец, Чачуа, Мякушко, Швед, Ди Франко, Карраскаль
 
«Олимпик»: Махарадзе, Кулинич, Парцвания, Иллой-Айет, Цимбалюк, Е. Пасич, Вакуленко, Г. Пасич, Щедрый, Хомутов, Беленький
 
Травмы: Голодюк («Карпаты»)
 
Дисквалификации: Федецкий («Карпаты»)

21 февраля, среда
«Карпаты»  «Олимпик»  
Львов. Стадион «Украина». 14.00
ТВ-трансляция на YouTube-канале ФК «Карпаты»
 Арбитр: Катерина Монзуль (Харьков)
Результат первого тайма – 1:1
 Прогноз Sport.ua – 1:1

 

Опрос

Голосов 39
С каким исходом завершится матч «Карпаты» – «Олимпик»?

Победа «Карпат»

17 голосов 43.59 %

Ничья

8 голосов 20.51 %

Победа «Олимпика»

14 голосов 35.9 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

От ракетного удара пострадало жилье экс-тренера сборной Украины
Футбол | 29 марта 2024, 11:11 0
От ракетного удара пострадало жилье экс-тренера сборной Украины

Сам Семен Альтман, к счастью, не пострадал

Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 23:46 1
Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами

Елена Рыбакина в трех сетах переиграла Викторию Азаренко в полуфинале соревнований

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Алекс Голдин
если Олимпик берет 3 очка-все шасы у него быть в первой 6-ки
Patriot  UA
1-1 і Олімпік ситий і ВІВЦІ цілі.....