Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 19 февраля 2018, 12:52
8367
15

Карпати – Зоря – 0:2. Огляд матчу. 18.02.2018

Команда Юрія Вернидуба здобула впевнену перемогу на стадіоні «Україна» у Львові

| Обновлено 19 февраля 2018, 12:52
8367
15
Карпати – Зоря – 0:2. Огляд матчу. 18.02.2018
Фейсбук
На перший в новому році офіційний матч у Львові прийшли найпалкіші вболівальники «Карпат». Організатори матчу зробили все можливе, аби створити всі належні для цієї пори роки умови для футболістів та глядачів. В стартових складах суперників після зимової перерви з’явився лише один новачок – французький нападник «Зорі» Фаупала.
 
Гості активніше розпочали гру і першим міг змінити нулі на табло стадіону Іурі Фрейтас, але удар прийшовся в руки воротарю. Згодом «вистрілив» і капітан «чорно-білих» Караваєв, але м’яч пролетів вище воріт. Обидві команди швидко переходили від оборони до атаки і небезпечних моментів не бракувало. Лунін у падінні ліквідовує загрозу після удару Ді Франко, а після удару Іурі «левів» підстрахувала штанга воріт «зелено-білих».
 
Підопічні Олега Бойчишина, враховуючи їхнє турнірне становище, яке після суботньої перемоги «Сталі» ускладнилося, також дуже активно шукали шляхи взяття воріт луганського клубу, підтримати який приїхали до Львова декілька фанатів «Зорі». Небезпечно пробивав поруч з рамкою воріт Гуцуляк. Натомість контрвипад гостей завершився порушенням правил капітана «левів» Федецького проти Громова, і арбітр Труханов без роздумів призначив пенальті. До позначки підійшов Харатін, для якого це був лише другий 11-метровий у Прем’єр-лізі, і Ігор вперше не скористався своїм шансом. До речі, і для Підківки це теж був перший нереалізований пенальті у ворота Романа – і також після другого удару. Для «Зорі» це вже третій з початку чемпіонату нереалізований пенальті (8-й удар). В заключні хвилини першого тайму суперники обмінялися дальніми ударами у виконанні Акулініна та Іурі, проте обидва воротарі зіграли надійно.
 
Другий тайм вже активніше розпочали «Карпати» , проте ударам Акулініна та Кльоца бракувало влучності. Згодом атака господарів поля завершилася тим, що м’яч опинився в сітці воріт «Зорі», проте асистент арбітра вважав, що перед цим шкіряна куля залишила межі поля.
 
Натомість «Зоря» зуміла своїм шансом скористатися, новачок «Зорі» Тимчик після передачі Громова опинився віч-на-віч з Підківкою і пробив низом повз воротаря. На цьому неприємності для господарів не закінчилися, і команда Юрія Вернидуба зуміла подвоїти рахунок. Іурі з лівого флангу атаки зумів влучно пробити в дальній кут воріт.

Після цього темп гри впав, і «Зоря» продовжила свою безпрограшну серію проти «Карпат», яка зі серпня 2013 року триває у чемпіонатах вже 10 ігор: 4 перемоги та  6 нічиїх. Підопічні Юрія Вернидуба при цьому продовжили свою рекордну для клубу безпрограшну серію до 12 ігор: 5 перемог та 7 нічиїх і продовжують боротьбу за місце у  трійці кращих команд чемпіонату. На «Карпати» ж у середу, 21 лютого, чекає догравання другого тайму домашнього матчу проти «Олімпіка».
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» (Львов) - «Заря» (Луганск) - 0:2 (0:0)

 Александр Тымчик, 55, Иури Фрейтас, 72

Нереализованный пенальти: Игорь Харатин, 34 (штанга)

«Карпаты»: Роман Пидкивка, Андрей Нестеров, Артем Федецкий, Франсиско Ди Франко (Денис Мирошниченко, 80), Иван Лобай, Амбросий Чачуа (Назар Вербный, 76), Дмитрий Клёц, Сергей Мякушко (Маурисио Кортес, 66), Алексей Гуцуляк, Леонид Акулинин, Марьян Швед

«Заря»: Андрей Лунин, Александр Сваток, Александр Тымчик, Давид Фаупала (Артем Гордиенко, 66), Вячеслав Чечер, Александр Андриевский, Александр Караваев, Артём Громов, Евгений Чеберко, Игорь Харатин (Силас, 83), Иури Фрейтас (Владислав Кабаев, 74)

Иван Лобай, 43. Андрей Нестеров, 45. Артем Федецкий, 67. - Евгений Чеберко, 54. Артём Громов, 57. Давид Фаупала, 63. Вячеслав Чечер, 80. Владислав Кабаев, 89.

Арбитр: Константин Труханов (Харьков)

Удары (в створ): 7 (4) - 16 (7)
Угловые: 5 - 4
Оффсайды: 1 - 1.

Зрителей: 1.853.

Стадион: «Украина» (Львов)

КАРПАТЫ - ЗАРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию
Футбол | 19 апреля 2024, 16:30 8
Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию

Украина завершила сезон на 18-й позиции 5-летнего рейтинга

Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tarasbulba007
С победой!
lisarti
Красавчики! с возобновлением сезона!!! в бой за орденами мужики!!!
Rostik Karpa
Результат закономірний!
Voller91
Не здивували Карпати нічим, можете дальше по клубах бухати.
Хай вилітають в пердиф, очі не бачуть - серце не болить.
Fredee
Неплохо начали команды с Донбасса:
Шахтер - Черноморец 5:0;
Звезда - Ильичевец 0 : 3;
Карпаты - Заря 0 : 2.
Ну теперь ждем такого же результата и от Олимпика. ))))
FoZZy
Вже вкотре доля б'є галицьких "чемпіонів" і нещадно б'є. До матчу на сайті вболівальники починають собі записувати перемогу, криючи суперників різними словами, які не личать жителям "культурної" столиці, як називають своє місто львів'яни. А після матчу шукають приводи, як виправдати поразку: судді, поле, погода та тому подібне. Тому треба зняти рожеві окуляри, та реально дивитися на речі, а не корчити з себе Барселону, якою ви не є.
basiak00
Я вот не пойму, играл Фаупала с первых минут, ну дали бы пробить тот пенальти, жалко что ли.. Человека гол раскрепостил бы
navigator.g
Смотрел весь матч. Карпаты дне еще то... Как не прискорбно. Заря весь матч доминировала, содавала и свои голы забила. Могла конечно еще больше наколотить, если бы реализовала пенальти и еще кучу моментов. То, что нужно было дать Фаупеле пробить пеналь или тому же Громову, на котором сфолили, согласен на все 100%. Откуда и кому взбрело в голову дать бить Харатину не могу понять. Зарю с победой. МУЖИКИ ВПЕРЕД!!!
kuzmen1992
Многовато желтых Заря насобирала!
Miro Run
Акулінін-це де таке щастя найшли,для чого воно на полі?
vitaliksa
Где Карпаты взяли такого деревянного воротника
Олег Карплюк-самсин
Дно...яке навіть в першій лізи би нічого не показало команди з області би краще виглядали а за таке бабло як вівці получають...точно би виглядали краще-бажання ноль