Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 ноября 2017, 19:58
2845
5

Сталь та Карпати на Оболонь-Арені зіграли по нулях

Безвиграшна серія «сталеварів» розтягнулася вже до тринадцяти матчів

| Обновлено 05 ноября 2017, 19:58
2845
5
Сталь та Карпати на Оболонь-Арені зіграли по нулях
Евгений Кравс
Поєдинок команд з нижньої частини турнірної таблиці завжди викликає додатковий інтерес. До того ж, суперники вийшли на поле знаючи результати своїх сусідів по турнірних перегонах. «Сталь» мала нагоду залишити останнє місце у Прем’єр-лізі, а «Карпати» – відірватись від «зони вильоту».
 
«Карпати» після перемоги у Полтаві знову вийшли на поле у виїзній жовтій формі. Щодо кадрових змін у стартовому складі «левів», то Сергій Зайцев зробив лише одну ротацію. Замість травмованого Голодюка на поле вийшов Худоб’як, який майже місяць у чемпіонаті не виходив на поле з перших хвилин матчу. Щодо стартової одинадцяти «сталеварів», то Ніколай Костов, який нагадаємо у ході сезону-2012/13 очолював і «Карпати», зробив дві перестановки: замість Гора Малакяна та Данієляна на поле вийшли Обрадовіч та Грачов.
 
«Сталь», як і належать господарям, активніше розпочала поєдинок, і в дебюті гри міг відзначитись Мисик, але Підківка вчасно ліквідував загрозу. «Карпати» поступово перехопили ініціативу, більше володіли м’ячем. Небезпечно пробивав стандарт Мякушко, але цього разу м’яч влучив у «стінку», а Гладкому при добиванні зіграти не дали.
 
В середині тайму виділимо два дальніх удари господарів поля у виконанні Едгара Малакяна та Мисика, але м’яч пролітав над поперечиною воріт. Забракло влучності і сербу Обрадовічу. Загалом за весь перший тайм команди нанесли вісім ударів в сторону воріт, але змінити нулі на «Оболонь-Арені» нікому з гравців так і не вдалося.
 
Підчас перерви відбулася лише одна заміна, і на поле в складі «Сталі» вийшов вихованець львівського футболу Якимів. Проте відзначитися міг Кузик, який теж починав свій футбольний шлях у Львові, але Підківка рятує ворота після дальнього удару кращого у цьому чемпіонаті бомбардира кам’янців.
 
Напруга на полі зростала, і арбітру Новохатньому, для якого це була перша гра у Прем’єр-лізі, довелося раз за разом витягувати з кишені жовті картки і вгамовувати пристрасті на полі. Перший гольовий моменту матчу виник біля воріт Пенькова. Після флангової передачі Гуцуляка пробивав головою Гладкий, але Пеньков дивом рукою зумів відбити м’яч, який Сашко у падінні намагався добити у незахищені ворота, але «сталеварів» підстрахувала стійка воріт, і Якимів встиг вибити м’яч подалі від воріт.
Пожвавлення на трибунах викликала і передача Мякушка на Ді Франко, але удар аргентинця зумів парирувати Пеньков, який з початку чемпіонату є «незамінним» воротарем «Сталі». Львівська команда продовжувала володіти перевагою, але завершальним ударам «карпатців», зокрема Тіссоне, бракувало влучності. 
 
У підсумку «Сталь» не знає радості перемоги в чемпіонаті впродовж рекордних для клубу 13-ти (!) ігор: 5 нічиїх та 8 поразок. Натомість «сталевари» перервали свій рекордний пропускний серіал у Прем’єр-лізі, який з 29 липня тривав 12  ігор – 21 гол. «Карпати» ж при Сергію Зайцеву провели п’ятий гостьовий матч у Прем’єр-лізі і вчетверте зберегли свої ворота «на замку». «Леви» не програють у чемпіонаті вже чотири гри поспіль: перемога і три нічиї, а «Сталь» і далі замикає турнірну таблицю Прем’єр-ліги.
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ 
 
«Сталь» – «Карпаты» – 0:0 (0:0)
 
«Сталь»: Герман Пеньков, Александр Тымчик, Глеб Грачев, Евгений Ткачук, Юрий Климчук (Андрей Якымив, 46), Богдан Михайличенко, Михаил Месхи, Орест Кузык, Эдгар Малакян, Неманья Обрадович (Артем Хоцяновский, 87), Марьян Мысык (Владислав Вакула, 85)
«Карпаты»: Роман Пидкивка, Андрей Нестеров, Артем Федецкий, Денис Мирошниченко, Иван Лобай, Игорь Худобяк, Сергей Мякушко, Фернандо Тиссоне, Карраскаль (Франсиско Ди Франко, 63), Алексей Гуцуляк, Александр Гладкий (Леонид Акулинин, 79)
 
Арбитр: Владимир Новохатний (Киев)

 Марьян Мысык, 55. Александр Тымчик, 69. Эдгар Малакян, 92. - Артем Федецкий, 30. Карраскаль, 57. Игорь Худобяк, 64.
 
Удары (в створ): 9 (2) – 7 (3).
Угловые: 5 – 10.
Офсайды: 0 – 4.

Зрителей: 500.
 
 
Протокольные данные сверены с официальными.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
воротнік Сталі врятував від поразки.
l_pogulianka
арбітр трішки блудив😉,а в загальному матч за виключенням кінця другого тайму нудний,обидві команди за результат переймались."Карпатам" цього разу не "влізло"
Тенетов Артём
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kwankta
На 64 минуте матча игрок Карпат чуть ногу не оторвал игроку Стали. Вацко говорит- зіграв у мяч. После повтора- ну трішки в ногу, трішки в мяч. У меня теперь вопрос: зачем ставить на матч предвзятого комментатора? Лучше пусть слепые комментируют.
LembergWestUkraine
Мучились на тому полі... Вівці просто ніякі...