Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 июля 2017, 23:23
20267
85

Відкриття сезону на Олімпійському: Динамо не залишило шансів Карпатам

Команда Олександра Хацкевича забила п'ять «сухих» голів у ворота львів'ян

| Обновлено 29 июля 2017, 23:23
20267
85
Відкриття сезону на Олімпійському: Динамо не залишило шансів Карпатам
fcdynamo.kiev.ua
Після недавньої перемоги над  «Янг Бойз», як і обіцяв наставник  столичного клубу Олександр Хацкевич,  відбулися певні ротації в складі «Динамо». Тож вперше з початку чемпіонату на поле вийшли Рудько і Буяльський, а поляк Кендзьора взагалі дебютував в складі «Динамо». Іспанський керманич «Карпат» також зробив деякі перестановки у складі  «левів». Оскільки Кортеджано ще не відновився після мікротравми, а Осман перебуває в оренді саме в «Динамо», то на лівому фланзі оборони дебютував 18-річний гравець молодіжного складу «Карпат» Орест Лебеденко. Замість Перейри в центрі оборони діяв Лобай, а Аркеса замінив Ткачук, який, як і Лебеденко, також дебютував в «Карпатах». Відзначимо і появу Гуцуляка, для якого це була перша гра у новому сезоні.
 
«Динамівці» без розвідки розпочали зустріч, і Мисак дивом рятує ворота після удару з близької відстані досвідченого Мбокані. І все ж господарі поля через хвилину таки вийшли вперед. Ярмоленко з правого флангу атаки увірвався до штрафного і зробив передачу низом на Буяльського, який в один дотик застав зненацька воротаря «Карпат». До речі, це був 50-й у чемпіонатах України домашній гол «Динамо» у ворота «зелено-білих».
 
Після пропущеного голу гра дещо вирівнялася. «Динамо» хоч і багато атакувало, але до небезпечних моментів справа не доходила. Зрештою і Рудько не доводилося рятувати свою команду після ударів суперників. Зокрема, єдиний у стартовому складі легіонер «Карпат» Рібас постійно перебував під опікою досвідченого Хачеріді. Під кінець тайму дебютант «Динамо» Кендзьора здійснив фланговий прохід, який завершився передачею до штрафного. Кльоц несподівано «зрізав» м’яч у власні ворота, і Мисак знову продемонстрував чудову реакцію, ліквідувавши загрозу.
 
Ледь розпочався другий тайм, як «Карпати» створили перший у грі гольовий момент. Кльоц робив передачу під удар Гуцуляку, але Олексій по м’ячу не влучив і тим самим дезорієнтував Рібаса, який був поруч і також не зумів завдати удару. Натомість «Динамо» свого шасну не втратило. Кадар з лівого флангу знайшов у штрафному неприкритого Циганкова, і Віктор, обробивши м’яча, потужно пробив повз воротаря.
 
Не встигли оговтатися «Карпати» від такого розвитку подій, як пропустили ще один гол. Швидка атака господарів лівим флангом завершилася передачею Буяльського на Мбокані, який перекинув м’яч через воротаря. Але на цьому неприємності для гостей не завершилися. Після удару Шепелєва м’яч зрикошетив від захисника у ворота, проте Мисак парирував цей удар, але Циганков першим встиг на добивання. 
 
Потім пішла серія замін, і в складі «Карпат» дебютував ще один новачок-легіонер, аргентинець Франсіско Ді Франко, а в складі «Динамо» глядачі оплесками зустріли повернення до складу «синьо-білих» 34-річного Олега Гусєва.
 
Під кінець матчу «Карпати» мали нагоду забити гол престижу, але Лобай влучив у лежачого Віду. Натомість Циганков знову після рикошету при добиванні забив подібний гол головою, оформивши свій перший хет-трик у Прем’єр-лізі (у 23-й грі).
 
У підсумку «Динамо» здобуло третю поспіль домашню перемогу над «Карпатами» з великим рахунком, а загалом 9-ту розгромну перемогу над львівським клубом, в тому числі вперше з рахунком 5:0. До речі, столичний клуб вже рекордний, 20-й раз, перемагає суперників у чемпіонатах з таким рахунком. «Динамівці» продовжили свою клубну рекордну в чемпіонатах безнічийну домашню серія до 30-ти ігор: 24 перемоги та 6 поразок. «Карпати» ж 4-й раз повторили клубний  антирекорд, програвши у чемпіонаті з різницею у 5 м’ячів. Востаннє «зелено-білі» зазнавали такої поразки ще 27 листопада 2011 року – на своєму полі від «Шахтаря».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Динамо» (Киев) - «Карпаты» (Львов) - 5:0 (1:0)

Виталий Буяльский, 8, Виктор Цыганков, 55. 62. 83. Дьемерси Мбокани, 58.

«Динамо»: Артур Рудько, Домагой Вида, Евгений Хачериди, Тамаш Кадар, Томаш Кендзёра, Виктор Цыганков, Виталий Буяльский, Никита Корзун, Андрей Ярмоленко (Олег Гусев, '67), Владимир Шепелев (Артем Беседин, '76), Дьемерси Мбокани (Артем Кравец, '63)

«Карпаты»: Роман Мысак, Андрей Нестеров, Денис Мирошниченко, Иван Лобай, Орест Лебеденко (Андрей Бусько, '88), Дмитрий Клёц, Игорь Я. Худобяк (Марио Аркес, '65), Юрий Ткачук, Алексей Гуцуляк, Себастьян Рибас, Амбросий Чачуа (Франсиско Ди Франко, '65)

Евгений Хачериди, 71. Тамаш Кадар, 74. - Орест Лебеденко, 77.

Арбитр: Ярослав Козык (Мукачево)

Удары (в створ): 9 (7) – 3 (1).
Угловые: 3 – 5.
Офсайды: 1 – 3.

Зрителей: 7.489.

ДИНАМО - КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 82
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Иван Верещагин
Да уж... на Карпаты просто больно смотреть...
Vadim Kuzmenko
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Dynamo_s_Dnepra
Шикарный матч, шикарная победа. Игра Динамо - одно удовольствие
Jeck
Понабирали секонд-хенду закордонного, бо думають якщо аргентинець, то вже майже Марадона.
А секонд-хенд приїхав в Україну і подумав, що тут можна однією лівою грати.
Отак і грають - 2 удари по воротах за 2 матчі.
Просто жах
А Динамо молодці, від матчу до матчу проглядається Команда, яку давно чекають.
Joe777
Так весело читать, как донецкие чмошники, которые неделю назад за щеку взяли, ссат кипятком))
alex_kor
Играли с потенциальной командой 1й лиги, до небес поднимать игроков не стоит, но...
Потворюсь, Динамо наконец играе тв футбол, который умееет - быстрые контратаки, минимальное кол-во пасов. И игра в два форварда ( во 2й половине 2го тайма).
Это тот стиль Динамо, который нас радовал в 97-99 гг ( не говоря уже о 75,86)
Приятно смотреть, видно, что ребята хотят бежать, играть, получать удовольствие. Даже при 3-4-5:0 не останавливались, а бежали добивать. Такого не помню с тех самых 90х годов.
Неужто Хацкевич все таки смог вдолбить мажорам что-то правильное?!
С победой!
Михайло Юнчик
І спустились з терикону адепти шахти Ріната , і давай срати . Більше вони ні на що не здатні . Амінь.
Михайло Юнчик
А татарину "слитьса" і вміти не треба . Всі пам'ятають як Гришко з ОД радів голу шахти з офсайда в свої ворота.
Miroslav1981
Неплохо Мбокани начал, в каждом матче забивает, Цыганков создает очень хорошую конкуренцию Гонсалесу.. Пока Хацкевич все делает правильно, Гармашу перед швейцарцами дал отдохнуть..Поляк вроде норм.
Vadim Kuzmenko
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Андрей Овчаренко
Жаль Карпаты даже, просто паровым катком по ним проехались, да еще и не выкладываясь на все 100 явно.
Михайло Юнчик
Динамо з перемою . Радіти рано , теперішні Карпати може обіграти будь хто в УПЛ . Реальну оцінку можна буде дати череж місяць . Хоча промінь надії є .
jetcrow
Хорошая игра Динамо, на фоне никаких Карпат.
Dynamo_s_Dnepra
Гнилой клуб=гнилой болельщик. И Фонсака ваш тоже гнилью оказался
Михайло Юнчик
doncan Карпати всі деруть на старті сезону , де ти бачиш "слив". "Слив буде коли Шахта з Маріуполем гратиме .
Andy Van
Карпати в процесі становлення, хоча гра ніяка, моментами хотіли грати як Барса, але виконавців нема. Лишається або терпіти зігранності, або придурок Дим звільнить Наварро не думаючи, що в принципі він і завжди робить. А взагалі, поки самодур при креівництві клубом буде повна жопа, що ми і бачимо вже купу років...
endi_vilch_95
Взагалі білоруські тренери в Чемпіонаті України мені завжди подобались. Спочатку Кононов, потім Кучук. Тренери непогані, і результат завжди був, а тепер ще і Хацкевич оправдує надії. Ну це поки лише початок... Тьху, тьху, тьху аби не зглазити
Jovi Burst
Динамовцы красиво играли и забивали, но нынешние "Карпаты", ко всеобщему сожалению, не очень высокого уровня соперник.
Elblanko
Це канєшно було шось. Дуже сподобалися циганков і шепелєв. Молодняк дуже радує.
Матч феєричний.
w_71ua
МОЛОДЦІ !!! ДЯКУЮ ЗА ГОЛЬОВУ ФЕЕРІЮ !!!