Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 октября 2016, 23:08
16053
44

Динамо на Олимпийском разгромило Карпаты

В преддверии поездки в Португалию команда Сергея Реброва демонстрирует результативный футбол

| Обновлено 29 октября 2016, 23:08
16053
44
Динамо на Олимпийском разгромило Карпаты
dynamo.kiev.ua
Обидва давні суперники до нового «столичного» протистояння підійшли з певними кадровими втратами. Зокрема капітанська пов’язка дискваліфікованого лідера «Динамо» Ярмоленка перейшла до ветерана динамівців Гусєва. Вперше у цьому чемпіонаті з’явився на полі Оріховський, а Бєсєдін вперше потрапив до стартового складу Сергія Реброва, який після кубкового матчу зробив певну ротацію серед своїх підопічних. В складі ж «Карпат» замість дискваліфікованого Костевича на поле вийшов Вербний. Також після кубкової «полтавської» поразки «зелено-білих» Олег Дулуб повернув місив  рамці воріт Мисаку.
 
І воротарю «Карпат» вже у дебюті гри довелося рятувати ворота після флангової передачі Морозюка та дальнього удару Макаренка. Гості відповіли теж небезпечним прострілом Чачуа, але ніхто з партнерів не дотягнувся до м’яча. Напруга на полі зростала, і «динамівці» зуміли скористатися помилкою в центрі поля Завійського, який не зумів обробити передачу від Нестерова. Оріховський підхопив м’яча і вивів на ударну позицію Бєсєдіна, який потужним і влучним ударом пробив в дальній кут воріт Мисака. Для 20-річного Бєсєдіна це був перший у чемпіонатах гол у складі «динамівців» (у 5-й грі), який став для «Динамо» ювілейним, 150-м, у чемпіонатах при Сергію Реброву.
 
«Динамівці» продовжували шукати шляхи взяття воріт суперника, і після серії кутових ударів Циганкова з лівого флангу Віда головою зумів випередити Бланко-Лещука і пробив по центру воріт над руками воротаря – 2:0. До речі, хорватський захисник «Динамо» не забивав у Прем’єр-лізі майже три місяці. Кінцівка тайму пройшла у рівній боротьбі, і вже «Карпати» намагалися ударами головою, зокрема кращий бомбардир «левів» Бланко-Лещук, завершити передачі партнерів, але для Рудька вони загрози не становили.
 
Під час перерви обидва тренери вирішили обійтись без замін, і активніше розпочали другий тайм гості, які не перемагають у чемпіонаті впродовж 11-ти (!) турів. Зокрема понервував оборону «Динамо» капітан «Карпат» Худоб’як, пробивши сходу в ближній кут, але Рудько у падінні ловить м’яч.
 
«Динаміці» трохи зменшили швидкісні дії і небезпечних моментів біля воріт «Карпат» не виникало. До атак гостей часто підключався і крайній захисник Кравець, але і його дальній удар загрози для воротаря не створив.  Активно увійшов у гру джокер «динамівців» Громов, який на вістрі атак намагався пройти оборонні редути львівського клубу. Бракувало влучності і дальньому удару Сидорчука.
 
У такій грі «Динамо» забило ще один гол після розіграшу стандарту. Цього разу вміння виконувати штрафні удари продемонстрував Морозюк, який за іронією долі свого часу навчався у львівському УФК. Після удару Миколи м’яч влетів під поперечину. Не встигли «Карпати» оговтатися від такого розвитку, як пропустили ще один гол. Буяльський знайшов у штрафному неприкритого Оріхівського, який в один дотик пробив у нижній кут.
 
До честі «Карпат» вони зуміли таки «розмочити» свою безгольову серію на полі «Динамо», яка тривала 371 (!) хвилину. Кравець зі штрафного навісив на Завійського, який головою красиво пробив повз Рудька. Для Тараса, до речі, це був перший гол у Прем’єр-лізі (у 5-й грі).
 
У підсумку «Динамо» збільшило свою домашню безпрограшну серію в матчах з «Карпатами», яка розпочалась ще у 1997-му році, до 17-ти ігор: 13 перемог та 4 нічиї. Потішили цього тижня «динамівці» своїх уболівальників і голепадом, забивши в Києві у ворота «Зорі» та «Карпат» 9 (!) голів. 
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ 
 
«Динамо» – «Карпаты» – 4:1 (2:0)
 
«Динамо»: Артур Рудько, Домагой Вида, Евгений Макаренко, Евгений Хачериди (Зураб Очигава, '46), Виктор Цыганков (Артём Громов, '69), Сергей Сидорчук (Виталий Буяльский, '78), Никита Корзун, Николай Морозюк, Олег Гусев, Павел Ориховский, Артем Беседин
«Карпаты»: Роман Мысак, Амбросий Чачуа, Андрей Нестеров, Максим Грысьо (Вадим Страшкевич, '87), Василий Кравец, Евгений Зубейко, Иван Лобай, Назар Вербный, Игорь Я. Худобяк (Габриэль Окечукву, '80), Густаво Бланко-Лещук, Тарас Завийский
 
Арбитр: Юрий Вакс (Хмельницкий)
 
 Артем Беседин, 18, Домагой Вида, 28, Николай Морозюк, 81, Павел Ориховский, 84 - Тарас Завийский, 86.
 Олег Гусев, 53. - Василий Кравец, 34. Роман Мысак, 41.
 
Удары (в створ): 8 (5) – 6 (3).
Угловые: 6 – 2.
Офсайды: 2 – 4.

Зрителей: 5.118
Оценка поля: 5.
 
 
Протокольные данные сверены с официальными.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Сборная Украины U-19 начала сборы перед играми элит-раунда Евро-2024
Футбол | 18 марта 2024, 22:10 0
ВИДЕО. Сборная Украины U-19 начала сборы перед играми элит-раунда Евро-2024

Мини-турнир за выход в финальный раунд ЧЕ пройдет 20–26 марта в Скопье

Италия, Германия и Англия. Гонка за дополнительные путевки в Лигу чемпионов
Футбол | 19 марта 2024, 06:45 8
Италия, Германия и Англия. Гонка за дополнительные путевки в Лигу чемпионов

Лучшие две ассоциации в рейтинге за сезон получат пропуски

Комментарии 41
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
jekavayp
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Роман Гуменяк
Такий склад Динамо мені подобається
Андрей Штогрин
Жесть, два легионера, хотя белорус полулегионер.
Flunya
Бедные Карпаты. Они уже забыли когда выигрывали, наверно.
zirkaa
С таким ником как у тебя, нужно молча сидеть в своем днре и смотреть матчи своего шлюхтера. Если у вас там ТВ есть конечно, кроме киселевых разных и пропаганды путинской
sluchesku.pnh
Для подтверждения, что рыжий СОДЕРЖИТ Захарченко и К и помогает ИМ налоги собирать" ..."Глава ДНР" передает под контроль олигарха Ахметова энергорынок ДНР
Компания «ДТЭК Донецкоблэнерго» заключила контракт на поставку электроэнергии с ООО «Компания энергосервис «Виколд» (создана в ДНР) для сбора денег с потребителей электроэнергии на неподконтрольных Украине территориях".
Vitaliy_yatsenko
Пан Юрій Назаркевич не помітив заміни Хачеріді на Очігаву в перерві? Судячи із статті, то так)) Пріснуватий звіт про гру Динамо)) В основному складі вишло 5 гравців, які грають по суті перші матчі в команді. Після перерви з'явився 6-й гравець)) 6 гравців молодих на полі, які ще вчора гралу у дублі. 3-є з них - гравці по віку для молодіжки на наступний відбірковий цикл. Це і є головний акцент. Оновлення команди розпочато. Це величезний позитив. Хоча зрозуміло, що це молодь і будуть різні матчі. Але, головне це навіть не результат, а зміст гри. Наскільки ж цікавіше, якісніше грають ці молоді хлопці. І справа не тільки в бажанні, а в якості прийнятя рішень. 3 з 4 голів забиті безпосередньо за участі молоді. А перший гол - якісний відбір на чужій поливні Оріховським і прекрасна індивідуальна майстерність форварда, який забив ударом з 23=х метрів, прийнявши єдине вірне рішення і виконавши його. Головне - ковток свіжого повітря. Хоча, не варто жодної ейфорії. Треба працювати молоді і всій команді далі. Бо наступні матчі будуть набагато важчими і відповідальнішими.
sluchesku.pnh
Я об этом уже писал. Ставка на молодых поможет преодолеть кризис. Чемпионство для Динамо (скорее всего) в этом сезоне потеряно. Преодолев кризис, вполне можно будет занять 2-е место - более чем уверен, что Заря не выдержит конкуренции за "серебро", т.к. резко увеличивается нагрузка на ее игроков (в сборной + Лига Европы), могут (и скорее всего) физически рухнут к концу 2016 года. В лиге чемпионов - у ДК шансы 50/50 БУДУТ, если выиграют в Лиссабоне.
В принципе идет нормальная перестройка команды, которая НИКОГДА сразу результаты не приносит. Главное - чтобы не отошли от взятого курса на омоложение. И все будет в порядке, но не сразу.
Иван Петров
Странно, чем больше молодых на поле, тем лучше Динамо играет!!!
jekavayp
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Patriot  UA
якщо з Ворсклою не перемогти, то можна готуватися до дербі у Винниках.
Shiman2020
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sv-13
И опять необязательный пропущенный гол в концовке игры. Даже молодёжь, голодная до игры, в концовке начинает халявить.
A-Z345345345m
Я давно вважав що треба сміливіше вводити в основу Динамо молодих перспективних гравців і це нарешті відбуваеться.Якщо вони не перегорять і не піймають "зірку" то їх чекає прекрасне майбутнє.В цій сьогоднішній грі динамівців були і швидкість і класні комбінації.Команда була одним цілим механізмом-грали і через обидва фланги і через центр розрізними пасами.Добротно зіграли Олег Гусєв і Віда.На мій подив надійно зіграв Морозюк та ще положив Карпатам дев*яточку.Дуже б мені хотілося і я їм цього бажаю розірвати своєю грою Шахтар на клаптики.
gerasim811
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
rubey
Один шанс у перестроечного Динамо выстоять против Бенфики - это если португезы увидев, кто против них вышел, от изумления забудут как надо играть.
cia11
подвиг- мертвые Карпаты обыграли, матч с Бенфикой все покажет
an52
"Карпати знов програли в футбол..." Щойно з концерта Гдакиних, де грали саме цю пісню
taraniv
Шото Спорт.Юа насквозь продинамленный сайт. Первой и главной новостью разместили отчет о хиленькой победе Динамо над безнадёжным аутсайдером. А вот о победе лидера чемпионата и настоящего чемпиона страны Шахтера над Черноморцем - молчок... НЕ СТЫДНО???