Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 октября 2016, 22:06
4806
9

Ничейный дебют Дулуба: Карпаты разошлись миром с Днепром

Набрав по одному очку, львовская и днепровская команды продлили свои серии без побед

| Обновлено 16 октября 2016, 22:06
4806
9
Ничейный дебют Дулуба: Карпаты разошлись миром с Днепром
Порівняно з минулим туром в стартових складах обох суперників відбулися суттєві зміни. Новий наставник «Карпат» Олег Дулуб вперше у цьому сезоні задіяв півзахисника Тараса Завійського, який завершив тривалий період реабілітації. Також дебютував в основі його ровесник Євгеній Чумак. У «Дніпрі» ж взагалі дебютував у Прем’єр-лізі 17-річний воротар Андрій Лунін, та вперше з початку чемпіонату в основі дніпрян з’явився Бохашвілі, який свого часу виступав і за «Карпати». Після невеликої паузи знову вийшов на поле і досвідчений Сергій Кравченко.
 
Гості активніше розпочали звітну гру на «Арені-Львів», де цього разу у прохолодну погоду зібралося незвично мало вболівальників. У центрі поля намагалися «зав’язати» гру ветерани «Дніпра» Ротань та Кравченко. Саме Кравченко виконав декілька кутових, проте захисники «Карпат» зіграли надійно, випереджаючи суперників. Перший же небезпечний удар в рамку воріт наніс Когут, але перехитрити Мисака молодий футболіст не зумів. Надійно зіграв воротар «левів» і після дальнього удару Андерсона Піко.
 
Господарі поступово вирівняли гру, в основному атакуючи лівим флангом, проте завершальним передачам партнерам бракувало влучності. І все ж, зусилля «Карпат» матеріалізувались у взяття воріт. Кравець навісив до штрафного, і Бланко-Лещук головою пробив впритул з ближньою стійкою воріт молодого Луніна. Так львівська команда перервала безгольову серію у ворота «Дніпра», яка тривала 388 (!) хвилин.
 
Згодом пожвавлення на трибунах викликала атака «зелено-білих», проте під удар Худоб’яка кинувся захисник дніпрян. Міг подвоїти рахунок і Костевич, який після чудової передачі Кравця не зумів обробити м’яча. І, як це часто буває у футболі, суперники своїм шансом скористалися. Після вкидання ауту Адамюк головою скинув м’яч до воротарського, де Когут також головою зумів влучно пробити і зрівняти рахунок. Для «Дніпра», до речі, це був ювілейний, 450-й гостьовий гол у чемпіонатах, і дніпряни теж перервали свою безгольову  гостьову у поточному чемпіонаті серію, яка тривала 397 хвилин.
 
Ледь розпочався другий тайм, як «Карпати» втратили реальну нагоду знову вийти вперед, але Костевич з декількох метрів пробив поруч зі штангою. Господарі продовжували нарощувати тиск на ворота «Дніпра», і вже Худоб’як хапається за голову, пробивши сходу вище воріт.
 
Поступово гра знову вирівнялася, і вже підопічні Дмитра Михайленка провели декілька швидких атак, але до небезпечних моментів справа не доходила. Тим часом, обидва тренери, намагаючись змінити хід поєдинку, проводили серії замін. І «джокер» Олег Дулуба  Назар Вербний міг вирішити долю матчу, пробивши впритул з дальньою штангою.
 
Заключні хвилини матчу суперники швидко переходили центр поля, намагаючись зловити суперників на контратаках. Після однієї з них гості заробили штрафний, але Кравченко пробив впритул над поперечиною. У підсумку «Карпати» збільшили свою без виграшну серію до 10-ти ігор, а «Дніпро» – до  5-ти. До речі, дніпряни ж вже 190-й раз зіграли внічию у чемпіонатах. Єдина серія, яка перервалась, це безнічийна у зустрічах двох суперників, яка тривала 10 (!) ігор.
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ
 
«Карпаты» – «Днепр» – 1:1 (1:1)
 
«Карпаты»: Роман Мысак, Андрей Нестеров, Василий Кравец, Евгений Зубейко, Иван Лобай, Владимир Костевич (Назар Вербный, '80), Игорь Худобяк, Амбросий Чачуа (Константин Ярошенко, '67), Густаво Бланко-Лещук, Евгений Чумак (Максим Грысьо, '51), Тарас Завийский
«Днепр»: Андрей Лунин, Александр Сваток, Александру Влад, Андрей Близниченко, Владимир Адамюк, Евгений Бохашвили (Денис Баланюк, '68), Евгений Чеберко, Руслан Ротань, Сергей Кравченко, Игорь Когут (Юрий Вакулко, '72), Андерсон Пико (Максим Лунёв, '89)
 
Арбитр: Екатерина Монзуль (Харьков)
 
 Густаво Бланко-Лещук, 29 - Игорь Когут, 38.
 Тарас Завийский, 55. - Руслан Ротань, 51. Евгений Бохашвили, 52.
 
Удары (в створ): 7 (2) – 8 (5).
Угловые: 6 – 5.
Офсайды: 0 – 1.

Зрителей: 2.308
Оценка поля: 5.
 
 
Протокольные данные сверены с официальными.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
agronom13
Поздоровляю "Карпати" з +1 в таблиці!!!!!
Patriot  UA
Рівень футболу. який показали команди явно не відповідає турнірній таблиці.
alessandro13
Кто-то из 2-х не станет чемпионом. Наверное, Динамо!
Космонавт ДК
Карпати молодці,старались..,а Михайленку треба на піку кар'єри вже йти у відставку..
Miro Run
на такому стадіоні в такому місті з такими футбольними традиціями - так грати НЕ МОЖНА,соромно,
orl405
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил