Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5236
5

Карпаты – Днепр. Анонс

«Львы» с новым тренером могут прервать свой безвыигрышный сериал

Карпаты – Днепр. Анонс
В неділю, 16 жовтня, у заключному матчі туру «Карпати» після майже місячної перерви, викликаною календарем ігор сезону, знову вийдуть на поле «Арени Львів». «Леви» прийматимуть «Дніпро», який в минулому турі несподівано на своєму полі зазнав розгромної поразки від «Олександрії». «Зелено-білі» ж спробують перервати свою безгольову серію у ворота дніпрян, яка триває 360 (!) хвилин і нарешті здобути перемогу у Прем’єр-лізі, де «Карпати» не перемагають вже 9 ігор: три нічиї та 6 поразок. 
 
Головною «родзинкою» нового протистояння «Карпат» та «Дніпра» стане дебют на тренерському містку львівського клубу 51-річного Олега Дулуба, який буде вже 6-м тренером-легіонером «зелено-білих», в тому числі склавши компанію своєму тезці-білорусу Кононову. 
 
Баланс попередніх львівських матчів «Карпат» та «Дніпра» у  чемпіонатах України говорить про невеличку перевагу гостей: 7 перемог господарів, 7 разів арбітри фіксували нічиї та в 8-ми матчах вікторії здобували дніпряни. Востаннє ж «зелено-білі» перемагали у Львові «синьо-біло-голубих» у березні  2010 року, коли команду очолював саме білорус Олег Кононов. Загалом в останні роки «Карпати» і «Дніпро» показують безкомпромісний футбол і  безнічийний серіал суперників триває 10 ігор: одна перемога львівського клубу та дев’ять – з Дніпра. 
 
Востаннє «Дніпро» в гостях грав з «Карпатами» у березні цього року, дніпрянами керував ще Мирон Маркевич, а «левами» – Володимир Безуб’як. Перемогу гостям приніс влучний удар Романа Зозулі в середині другого тайму. Зараз гравці «Дніпра» можуть забити ювілейний, 450-й, у чемпіонатах України виїзний гол (залишився один м’яч). Разом з тим, дніпряни при Дмитру Михайленко ще не забивали голів у 4-х матчах на полях суперників.
 
Серед діючих гравців обох клубів у попередніх матчах відзначались голами: Сергій Назаренко (тричі), Сергій Кравченко (двічі), Євгеній  Чеберячко  та один раз – гвардієць «Карпат» Ігор Худоб’як. В національних чемпіонатах за «Дніпро» і за «Карпати» виступало 25 (!) гравців, в т.ч. діючі Євгеній Бохашвілі, Павло Ксьонз та Артур Карноза, причому двоє «карпатівців» і далі ще повністю не відновилися після травми.  
 
Щодо «круглих» цифр навколо цього матчу, то «Дніпро» може 190-й раз у чемпіонатах зіграти внічию. До речі, стільки ж «мирових» вже є в активі «Карпат», і це рекорд українських чемпіонатів. Ювілейний, 25-й гол, у Прем’єр-лізі може забити Кравченко.
 
Виведе команди на поле харківський арбітр Катерина Монзуль, при суддівстві якої, до речі, «Карпати» провели одну гру і наразі здобули свою єдину перемогу на «Арені Львів» (у квітні цього року з «Говерлою»). Для «Дніпра» ж це буде перша гра за участю Монзуль, в активі якої поки що 6 ігор у Прем’єр-лізі. Якщо вже згадали за суддівський корпус, то виділимо і помічника Монзуль Андрія Скрипку з Кропивницького, для якого це буде вже 60-й матч у Прем’єр-лізі.  
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ
 
Ориентировочные составы:
 
«Карпаты»: Мысак, Кравец, Лобай, Нестеров, Зубейко, Костевич, Вербный, Ярошенко, Кадимян, Худобяк, Бланко-Лещук
 
«Днепр»: Баштаненко, Адамюк, Чеберячко, Сваток, Полевой, Кравченко, Ротань, Политыло, Андерсон Пику, Близниченко, Баланюк
 
Травмы: Карноза, Ксенз («Карпаты»)
 
Котировки букмекеров:
Олимп: 2,99 – 3,21 – 2,25
Марафон: 3,10 - 3,38 – 2,42
William Hill: 15/8 – 21/10 – 6/5
16 октября, воскресенье
«Карпаты»  «Днепр»  
Львов. Стадион «Арена-Львов». 19.30
ТВ-трансляция на телеканале «2+2»
 Арбитр: Екатерина Монзуль (Харьков)
 Прогноз Sport.ua – 1:1

 

 

Опрос

Голосов 18
С каким счетом завершится матч «Карпаты» - «Днепр»?

Другой вариант

1 голос 5.56 %

2:3

0 голосов 0.1 %

1:3

0 голосов 0.1 %

1:2

1 голос 5.56 %

0:3

1 голос 5.56 %

0:2

1 голос 5.56 %

0:1

2 голоса 11.11 %

3:3

0 голосов 0.1 %

3:2

0 голосов 0.1 %

2:2

0 голосов 0.1 %

3:1

0 голосов 0.1 %

2:1

9 голосов 50 %

1:1

1 голос 5.56 %

3:0

1 голос 5.56 %

2:0

0 голосов 0.1 %

1:0

0 голосов 0.1 %

0:0

1 голос 5.56 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
jin1981
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
yasher
Днепряне неприятно удивили в прошлом туре. Если всё так плохо - "львы" наберут первые "плюсовые" баллы. Но было бы лучше если "Днепр" вернёт былую силу.
alessandro13
Дніпро не зможе, Львів допоможе!