Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 августа 2018, 13:38
5229
1

Віталій КВАРЦЯНИЙ: «Шкода випускати перемогу через халатне відношення»

«Волынь» – «Карпаты» – 1:1. Послематчевая пресс-конференция главного тренера лучан

| Обновлено 07 августа 2018, 13:38
5229
1
Віталій КВАРЦЯНИЙ: «Шкода випускати перемогу через халатне відношення»

Головний тренер «Волыні» Віталій Кварцяний:

- Знову втратили очки. Розраховували на те, що команда протримається до кінця, але надії не виправдались. Є багато претензій до гравців, від яких постійно чекаєш більшого. Я маю на увазі Хомченка. На останній хвилині в матчі з «Олександрією» – забрав ногу, сьогодні – втратив м’яч і пропустили гол. Залишається п’ять хвилин до завершення матчу, а він замість того, щоб йти вперед – показує цирк глядачам, ніби рахунок 10-0. Зіграв несерйозно, чи буде грати надалі – сказати важко, я вже його декілька раз відраховував. Сам зробив собі травму на тренуванні, вибув на півроку і всі його мають розуміти. А хто нас, тренерів, зрозуміє? Хіба може бути таке дитяче відношення у серйозній, професійній команді? Я ніколи не заставлю гравця грати хворим, але він випав, зовсім його не було на полі.

Тяжко грати, коли в команді не відчуваєш професійної конкуренції. Вони не бачили за спиною життя, у них немає справжнього футбольного досвіду, немає бойового характеру. Хоча, сьогодні було видно, що деякі гравці справді старались, зокрема, Мемешев, Герасимюк. Шабанов, Міха не реалізували моменти, в яких мали забивати. Три кутових не змогли довести до воріт – так не має бути. В моєму розумінні все просто – захотів і виконав.

Шкода випускати перемогу через халатне відношення футболістів. З «Шахтарем» пропустили безглузді голи, все, що було – залітало в наші ворота. У мене голос взагалі скоро зникне, а вони «глухонімі», до них не докричатись. Ми не засмучуємось, тому, що, по великому рахунку, якщо все буде добре зі здоров’ям, буде і результат. Потрібен час, щоб зробити із сьогоднішньої команди – справжніх футболістів.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sanitarium
Т.е. по факту чувак расписывается в своей полной некомпетентности как тренера - ну, если он не способен достучаться до своих подопечных?