Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 октября 2016, 21:40
5533
2

Волынь и Карпаты в Луцке играют вничью

Команда Сергея Зайцева в турнирной таблице выходит на ноль

| Обновлено 07 октября 2016, 21:40
5533
2
Волынь и Карпаты в Луцке играют вничью
www.fcvolyn.net
До чергового галицько-волинського дербі суперники підійшли в статусі аутсайдерів. На битву зголоднілих до перемог суперників обидва тренери зробили синхронні заміни воротарів і вперше з початку чемпіонату, саме в неділю, на поле вийшов Неділько, а в «Карпатах» на останньому рубежів діяв Мисак, який до цього зіграв лише один кубковий матч. Місце ж дискваліфікованого «лева» Новотрясова зайняв Вербний. В складі «волинян» після деякої перерви повернулися в основу Шабанов, Горопевшек і Діденко.
 
Обидві команди почали матч на високих швидкостях і ігрових зіткнень не бракувало. Гравці поспішали з передачами, які часто й були неточними. Перший же небезпечний момент виник за участю захисника «Волині» Шабанова, який з лівого флангу атаки завдав потужного удару, який відчула на собі поперечина воріт «Карпат». В середині тайму вже 19-літній Дудік під гострим кутом намагався влучити у ціль, але Мисак зіграв надійно.
 
Кінцівку першого тайму активніше провели «Карпати», які виконали декілька стандартів, проте захисники волинян встигали випереджати суперників. Небезпечним був і простріл Костевича, але ніхто з його партнерів не встиг замкнути цю передачу. Натомість господарі забили гол у «роздягальню» гостей. Капітан «Волині» Герасимюк з правого флангу атаки зробив навісну передачу до штрафного на височезного Петрова, і  Сергій, випередивши Нестерова, головою влучно пробив впритул зі штангою.
 
Під час перерви до кадрових змін вдався лише Сергій Зайцев, і замість Кадимяна, для якого це був 50-й матч в чемпіонатах, у гру вступив Грисьо. Темп гри й далі був високим, і захисники обох клубів часто не встигали за своїми опонентами, порушуючи при цьому правила. У такій ситуації міг відзначитись ще один захисник «Волині» Логінов, який після кутового удару Мемешева пробив головою впритул зі штангою. Натомість Бланко-Лещук у штрафному суперника замешкався з м’ячем і влучив у ногу Шабанову.  
 
Викликав пожвавлення на трибунах і рейд Петрова до воріт Мисака, але воротар на мить встиг випередити суперника, а Мемешев, підібравши м’яча, влучив у Нестерова. Згодом вже поперечина воріт «Волині» «підстрахувала» Неділька після дальнього удару Грися. 
 
Обидві команди, не зважаючи на досить теплу погоду, не збавляли обертів і швидко переходили від оборони до атаки. «Карпати», намагаючись уникнути чергової поразки, діяли активніше і свого досягли. Після штрафного удару Костевича помилився Логінов, м’яч від якого відскочив до Худоб’яка, і досвідчений капітан «левів» сходу пробив між ніг Неділька. «Карпатівці» продовжували штурмувати ворота волинян, але вирвати таку жадану перемогу не зуміли. Так само, як і «Волинь», коли неприкритий Шабанов на останніх секундах напруженого матчу пробив головою вище воріт.
 
У підсумку «Волинь» збільшила свою затяжну домашню безвиграшну серію проти «Карпат» до 7-ми ігор – чотири нічиї та три поразки. Та й у поточному чемпіонаті підопічні Віталія Кварцяного не знають радості перемог вже 6 турів: дві нічиї та чотири поразки. «Зелено-білі» ж збільшили свій неприємний безвиграшний серіал у Прем’єр-лізі до 9-ти (!) ігор – 3 нічиї та 6 поразок. До речі, «леви» і далі (у 4-й грі) не програють  при суддівстві Олександра Головкова, для якого це була ювілейна, 30-а гра в чемпіонатах.
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ
 
«Волынь» – «Карпаты» – 1:1 (1:0)
 
«Волынь»: Виталий Недилько, Артем Шабанов, Миха Горопевшек, Сергей Логинов, Анатолий Диденко (Александр Чепелюк, '76), Артем Дудик (Андрей Ляшенко, '78), Олег Герасимюк, Юрий Романюк, Рэдван Мемешев, Сергей Петров, Виктор Хомченко (Ярослав Деда, '88)
«Карпаты»: Роман Мысак, Андрей Нестеров, Василий Кравец, Константин Ярошенко (Денис Мирошниченко, '55), Евгений Зубейко, Иван Лобай, Назар Вербный, Владимир Костевич (Евгений Чумак, '92), Игорь Худобяк, Густаво Бланко-Лещук, Гегам Кадымян (Максим Грысьо, '46)
 
Арбитр: Александр Головков (Северодонецк)
 
 Сергей Петров, 45 - Игорь Худобяк, 84.
 Рэдван Мемешев, 33. Миха Горопевшек, 48. Анатолий Диденко, 56. Олег Герасимюк, 83. Александр Чепелюк, 89. - Константин Ярошенко, 18. 
 
Удары (в створ): 12 (5) – 3 (1).
Угловые: 4 – 8.
Офсайды: 2 – 2.

Зрителей: 4.600
Оценка поля: 5.
 
 
Протокольные данные сверены с официальными.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Будет шанс проявить себя». Бущан и Шапаренко рассказали о подготовке
Футбол | 19 марта 2024, 03:00 0
«Будет шанс проявить себя». Бущан и Шапаренко рассказали о подготовке

Игроки национальной сборной Украины приняли участие в эфире с Владой Зинченко

СУДАКОВ: «Если Шахтер не станет чемпионом, то не отпустит на Олимпиаду»
Футбол | 19 марта 2024, 04:40 1
СУДАКОВ: «Если Шахтер не станет чемпионом, то не отпустит на Олимпиаду»

Полузащитник «горняков» хочет поехать на Олимпийские игры

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vuykous
Ура. Карпаты на нуле))
Космонавт ДК
Cьогодні свято у дівчат,сьогооооодні вихідний..