Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5259
1

Віталій КВАРЦЯНИЙ: «Коли суддя додав 6 хвилин, він нас вбив»

«Волынь» – «Александрия» – 1:1. Послематчевая пресс-конференция главного тренера лучан

Віталій КВАРЦЯНИЙ: «Коли суддя додав 6 хвилин, він нас вбив»

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний:

- Думаю, що багатьом спеціалістам та знавцям футболу, які переживали за «Волинь», напевне, прикро, що ми не перемогли. Якщо закінчується функціональна свіжість, з`являється втома, яка заважає кваліфіковано працювати з м’ячем. Коли суддя додав 6 хвилин, він нас фактично вбив, бо вже гравці кілька разів відчували неприємні моменти, коли ми пропускали на останніх хвилинах.

Мої гравці сьогодні хотіли виграти, їм потрібна була перемога, як повітря для дихання. У нас попереду в середу матч на кубок, а в суботу відразу гра із «Шахтарем». Але десь ми вистрелимо, просто так не минають ці втрати.

Ми казали на початку сезону, що нам буде дуже важко, але ми старатимемося грати відповідально і бути організованими. Ми граємо відповідально, але молодь ще не має відповідних резервів. Вони екстерном здають іспит у великому футболі. Клуб поважає ставлення юних футболістів наших, усі фактори мотивації молодь має. Шкода, що мало працює над деякими моментами тактики наша школа. Ми в основі допрацьовуємо за U-19 і U-21.

Вважаю, що для лучан буде приємно вболівати саме за своїх футболістів, які народилися і навчилися грати у Луцьку. Думаю, що спротив від цієї зміни є, хоч і хочеться згадати прикрі моменти, коли виходили в атаку три проти двох, чотири проти трьох. У таких моментах і виявляється кваліфікація футболістів.

... Мало було прострілів на Петрова, один дав Дудік, і Петров забив відразу. Якби було десять, то він завершив би п’ять.

... Шкода, що загубили сьогодні реальні очки. Це б дуже підтримало футболістів. Перемоги народжують розвиток. Але ми самі винні, що не забили свої моменти.

 
Источник ФК Волынь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kden67
Чего он скиглыть всё время??? Брал бы пример с Вернидуба.Тот после матча в ЛЕ вел себя более достойно.