Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3575
1

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Будем выжимать из футболистов максимум»

«Волынь» – «Звезда» – 1:0. Послематчевая пресс-конференция главного тренера лучан

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Будем выжимать из футболистов максимум»
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний:

- Нам вдалося підтримати наш дубль, який вчора виграв в «Зірки» 4:0, і наших юніорів, які сьогодні виграли 7:0. Я переживав, щоб і основа відповідно зіграла. Вона сьогодні на 80% складалася із футболістів власної футбольної школи. Досить цікавий експеримент у нас виходить, і дуже важко формувати команду так різко.
 
Старалися сьогодні, бачу, що ще багато чого не вдається, але молодь мусить набиратися характеру. Я, до слова, поміняв тренерів в дублі і в юніорах саме через це. Сказав Гапону і Віті Мацюку, щоб харизми було більше в грі, характері, щоб «через не можу» грали.
 
Так, «Зірка» мала перевагу, а ми не могли зачепитися за м’яч. Бачите – кожного разу новий склад, а він слабкіший, і слабкіший… В Діденка і Логінова складні травми, Богданов захотів піти – я не тримав. Козьбан так само. Нехай краще грає Романюк і Дудік, вони не слабкіший. Романюк сильніший. Так, це позначиться на нашому здоров’ї, але він коли-небудь подорослішає. Але треба почекати. Хоча вболівальники хочуть кваліфікованої гри, хочуть результату.
 
Хомченко мусить вже ставати серйознішим. В нього величезний потенціал, але він чомусь не хоче віддавати його на 100%, а віддає на 60%... Радий за Рому Никитюка. Зіграв нарешті центрального захисника і у нього вийшло. Шкода, що закінчуються всі резерви наші, адже дітей, які в Ю-19 грають ще треба кілька років зачекати.
 
Ми виграли у досить непоганого клубу сьогодні «Зірка» має зіграність і колектив. Не знаю, що там в них буде далі, але наразі це дуже сильна команда. Так, нам поталанило сьогодні, але таланить тим, хто хоче цього, ми дуже хотіли не програти. Нам це вдалося, і цей день можна записати в позитив.
 
Так, нас чекають значні випробування, але щоб ви знали – ми будемо грати кожен матч відповідально і самовіддано. Можливо, не буде вистачати кваліфікації, але будемо витискати з футболістів у таких умовах максимум, щоб вони стали гравцями. Такий ось цікавий експеримент поставили над «Волинню» всі, навіть не можна заявити гравці у дитячу школу чи нового тренера взяти…
Источник ФК Волынь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Yu-Yu
Тов. Кварцяний !,потр!бно не вижимати з хлопц!в того ,чого вони не вм!ють ,а краще навчити !х ! А б!ля кромки поля вед!ть себе по чолов!чому , а то з ваших матюк!в см!еться уже вся Украина! Удач! !