Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3465
5

Владимир БЕЗУБЯК: «Другие еврокубки больше заслуживают»

«Волынь» – «Карпаты» – 0:0. Послематчевая пресс-конференция старшего тренера львовян

Владимир БЕЗУБЯК: «Другие еврокубки больше заслуживают»

Старший тренер «Карпат» Володимир Безуб’як:

– Бракувало нам свіжості, напевно тому, що цілий тиждень йшли дощі, а зараз спека. Можливо, ще тому така гра була, що «Зоря» вчора програла, і в команди вже нема мотивації битися за Лігу Європи. Будемо розбиратися, чому стільки браку в центрі допускали досвідчені гравці. Дуже багато браку... Десь Даушвілі не вистачає витривалості, Голодюку сил. Грали ми на характері, мали моменти, але їх не реалізували. Для того, щоб очки брати, треба більше моментів створювати.

– Що скажете про два голи, які судді не зарахували?
– Судді відповідають за свої дії. Скільки фолів вони не зафіксували у сторону «Волині»? Треба передивитися і тоді вже давати аналіз. Я не інспектор. Їхня робота – судити, а наша – тренувати. З нашої точки не видно було, що там трапилося. Спершу гравець «Волині» влетів в воротаря. Що, воротар сам собі буде гол забивати? По другому випадку – якщо гравець поза грою, то він поза грою. Читайте правила.

– Як оціните тих, хто вийшов на заміну?
– Вийшли і освіжили гру. Більше від Карнози чекав, але він трохи перетримував м’яча. Не вчасно віддавав, був брак. А так хлопці додали свіжості.

– Перед грою у вас були проблеми з визначенням складу?
– Награвали такий варіант цілий тиждень. Мірошніченко ж захисник, навиків вінгера у нього нема. Позиційно не завжди правильно він грав. Треба було за спину відкриватися. Кожанов давно не грав, перебував у дублі. Теж десь не вистачило йому фізики. Переграли нас в центрі поля...

– Уболівальники сьогодні були помітними фігурами. З обох сторін…
– Приємно вражений кількістю наших фанів, які приїхали зі Львова. Ми відчували їхню підтримку, вони додавали нам сил. Шкода, що ми в цьому дербі не показали кращої майстерності, через велику кількість браку. Треба було більше холоднокровності, більше атак. Коли будуть очки? Треба виграти і тоді піде психологічна впевненість. Зовсім по-іншому піде гра. Ми претендували на єврокубки, але інші на них, очевидно, більше заслуговують.

– Лужний їздить на матчі, але не тренує команду…
– У мене своя робота, у нього своя. Він куратор всіх трьох команд. У роздягалку не заходив після гри, бо нема сенсу – зараз усі на емоціях, всі виснажені. Завтра розберемо гру.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lviv
яка ж УБОГА гра під вашим керівництвом ......
Владимир Пидвирный
Ви мерзотники скільки будете знущатись над українським футболом. Ви ж позорите всю прем"єр лігу своєю грою, вже коментатори не можуть спокійно додивитись гри з вами, тупими баранами. Вам наплювати на Львів, болільників. Скільки в них терпіння. Немає у них поводиря на Вас. Літали ви би по ящиках від Брюхович до Винник. Негідники ви а не футболісти.
bikr632002
Скажу так: я фан команди з кінця 70-х, але дуже надіюся, що в єврокубки вона не попаде. Це ж стидоба, а не гра! Я думаю, що "Шахтар" з Червонограду 80-х років, або "Явір" з Яворова 90-х за рівнем виконавців та поставленою командною грою були, щонайменше, не гірші сьогоднішніх "Карпат". Техніки - нуль, фізухи - нуль, відчуття партнера та швидкість (індивідуальна, командна) - нуль.Ветерани - що рік, то гірше грають. Голодюк, Даушвілі, Кажанов, Гітченко, Худоб"як - рівень чемпіонату області кінця минулого віку. За такий рівень гри їм Дим і так ще забаго платить, але то вже біда всього укр. футболу.
Владимир Пидвирный
вам бракує не свіжості, вам бракує Кварцьоного, щоб з кожного з вас під час матчу піт йшов градом після його культурних висловлювань у вашу адресу. Ви недоумки так вже надоїли своїм базіканням, що складається враження що ви професійна команда КВН, клоуни і бездарники.