Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
8159
3

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Ребята, оставьте в покое еврокубки»

«Волынь» – «Металлург» З – 9:1. Послематчевая пресс-конференция главного тренера лучан

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Ребята, оставьте в покое еврокубки»

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний:

- Попри те, що команда із Запоріжжя має психологічні та організаційні проблеми, футболістам було сказано незважаючи ні на що грати організовано, старанно. Так і було, хоча в кінці пропустили. А треба грати до кінця. Це ложка дьогтю, яка зіпсувала позитив. Йдеться не про сам гол, а про розконцентрованість воротаря. Я наводжу часто у приклад слова Владислава Третяка. Він завжди казав, що найважче зберігати концентрацію до кінця не тоді, коли напружена боротьба, а за рахунку 12:0 чи 7:0 на твою користь.

Вдалося сьогодні зменшити негативну різницю забитих-пропущених голів. Нехай нікого не турбують якісь навколофутбольні речі, які, можливо, розпочнуть лунати після такого рахунку. Ми грали серйозно, проблеми «Металурга» - це не наші проблеми. Ми грали до кінця. Могли ще більше забити. Матей випав десь…

- Що скажете про єврокубкові перспективи?
- Хлопці, залиште в спокої єврокубки. Немає такого завдання. Ми старалися грати поважно і думаю, що це коло ми зіграли позитивно, попри поразки від серйозних команд. Так вийшло, що ми там крутимося – 5, 6, 4 місце, на третьому були також. Якщо вийде вийти – добре буде. Будемо намагатися туди втрапити. Футболісти в більшості матчів грали на совість, і я позитивно відношуся до їхньої праці за ці півроку. Вони розраховують на хороші слова і оцінку.

У другому колі я бачу не стільки проблеми в грі чи в результатах, а стосовно тягара боргів, який може позбавити команду і очок, й інших заборон. Йдеться про виплати, нав’язані нам  по гравцям, які неправильно йшли з клубу.

Тому ми можемо постраждати за проблему деформованих боргів. Якщо вони не висітимуть на наших плечах, ми будемо легше грати і будемо ближчими до вирішення завдання єврокубків. Якщо нині потрапимо, то система оцінки фінансового стану УЕФА нас туди не пропустить. Наразі в стані невагомості перебуваємо.

- Як зберегти настрій перед грою із «Дніпром»?
- Я запрошую журналістів у роздягальню поговорити про це із гравцями… Я вже від завтра почну налаштовувати їх, аби зіграли із «Дніпром» позитивно. Нам би три очки також не стали зайвими. Ми налаштовані дати бій і зіграти серйозно.

- Чи бачите ви в дублі гравців, які здатні підсилити основний склад?
- Так, звичайно. У нас була впродовж першого кола значна реорганізація. Звільнили багато футболістів, які непрофесійно ставилися до своєї роботи. Я пообіцяв, що 4-5 гравців ми до кінця сезону інтегруємо в першу команду із молодіжних команд. Шаповал, Чепелюк, Дудік, Петров… Ми на них розраховуємо, вони відчують на собі адаптацію до Прем’єр-ліги.

Источник ФК Волынь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем
Футбол | 28 марта 2024, 14:52 2
Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем

Бывший главный тренер «Динамо» считает Романа самым профессиональным футболистом

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 4
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
diogendog
Могли б і не знущатися над клубом який розвалюється і якого скоро небуде.
Добивати лежачого некрасиво.
Serty1984
Нарешті збулась ваша мрія, Віталію Володимировичу! Я пам"ятаю, як на одній прес-конференції Ви просили забити команду 9 м"ячів!
mastervor
Радий за Кварца, він колоритний хлопака, але він як криголам, іде вперед і ніколи не опускає руки! Респект! Бажаю щоб волиняки потрапили у єврокубки наступного сезону, вони цього давно вже заслужили!!!