Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5578
5

Карпаты – Заря. Анонс

Непробивний Шевченко, а Любенович йде на ювілей

Карпаты – Заря. Анонс

У неділю, 13 вересня, «Карпати» після понад місячної перерви повертаються на стадіон «Україна» і в заключному матчі 7-го туру прийматимуть луганську «Зорю», яка у турнірних перегонах випереджає «левів» лише на два пункти. Безвиграшна серія «зелено-білих» проти «чорно-білих» триває вже чотири матчі – нічия та три поразки, а воротар «Зорі» Микита Шевченко в поточному чемпіонаті зберігає свої ворота «на замку» впродовж 473-х хвилин.

В українській Прем’єр-лізі проведено вже 26 матчів «Карпат» та «Зорі», і баланс львівських матчів суперників вказує на перевагу господарів поля: 10 перемог, дві нічиї та поразка. Єдина перемога луганського клубу (2:1) зафіксована якраз під час останнього приїзду «Зорі» до Галичини – 2 листопада 2014 року. Тоді у складі команди Юрія Вернидуба відзначились Вернидуб-молодший та Хомченовський, а серед підопічних Ігора Йовічевіча – Сергійчук. Усіх голеадорів вже немає у складах обох клубів. Зокрема, один з лідерів «Зорі» Хомченовський, якого викликали і до лав національної збірної, нещодавно переїхав до іспанського клубу «Понферрадіна».

Серед діючих гравців команд у попередніх зустрічах по два голи забивали Ігор Пластун та Ігор Худоб’як, і по разу Олег Голодюк та гравці «Зорі» Іван Петряк та Желько Любенович. До речі, для серба Любеновича гра у Львові може стати ювілейною, 250-ю в українських чемпіонатах і він буде лише 4-м в історії українських чемпіонатів легіонером з дальнього зарубіжжя, який підкорив цей рубіж, склавши компанію Даріо Срні, Арменду Даллку та Папа Гуйє.

Крім воротаря Шевченка на стадіоні «Україні» можуть перерватися і клубні серії. Безгольова у лізі серія «Карпат» після програшних матчів з «Динамо» та «Дніпром» триває 180 хвилин, а «Зоря» після перемог над «Олімпіком», «Чорноморцем» та нічиєї з «Динамо» зберігає свої ворота «сухими» впродовж 305-ти хвилин. Щодо круглих цифр навколо матчу, то «Зоря» при Вернидубові може 30-й раз у чемпіонатах зіграти внічию, а «Карпати» при Йовічевічу – 10-й раз порівну поділити очки із суперниками.

І ще одна цікава деталь: «Карпати» при арбітру Анатолію Жабченку у 6-ти матчах ще жодного разу не перемагали: 4 нічиї та 2 поразки, а «Зоря» в 7-ми іграх по два рази перемагала та грала внічию і тричі зазнавала поразки. Як бачимо, обидва клуби мають негативний баланс при суддівстві 36-річного Жабченка, який починав арбітраж, як представник Сімферополя, а після відомих подій у Криму представляє Хмельницьку обласну федерацію футболу.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Ориентировочные составы:

«Карпаты»: Мысак – Костевич, Гитченко, Пластун, Мирошниченко – Чачуа, Клец, Ксенз, Карноза, Голодюк – Худобяк

«Заря»: Шевченко – Каменюка, Сиваков, Пилявский, Опанасенко – Гордиенко, Малиновский, Петряк, Липартия, Караваев – Будковский

Дисквалификации: нет

Котировки букмекеров:
Марафон: 2,78 – 3,22 – 2,78
Bwin: 2,55 – 3,10 – 2,60

13 сентября, воскресенье
«Карпаты» «Заря»
Львов. Стадион «Украина». 19.30
ТВ-трансляция на телеканале «2+2»
 Арбитр: Анатолий Жабченко (Хмельницкий)
 Прогноз Sport.ua – 0:0

 

Опрос

Голосов 31
С каким счетом завершится матч «Карпаты» - «Заря»?

Другой вариант

0 голосов 0.1 %

2:3

0 голосов 0.1 %

1:3

0 голосов 0.1 %

1:2

5 голосов 16.13 %

3:3

0 голосов 0.1 %

3:2

0 голосов 0.1 %

2:2

0 голосов 0.1 %

0:3

0 голосов 0.1 %

0:2

9 голосов 29.03 %

0:1

1 голос 3.23 %

3:1

1 голос 3.23 %

2:1

3 голоса 9.68 %

1:1

9 голосов 29.03 %

3:0

0 голосов 0.1 %

2:0

0 голосов 0.1 %

1:0

3 голоса 9.68 %

0:0

0 голосов 0.1 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
aidolov
Дивний прогноз, 0:0 точно не буде.
мастер
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Bandera.Lviv
контроль м'яча, високий пресинг, тоді буде позитивний результат для Карпат, якщо побіжуть у перед ШАШКИ НАГОЛО, то получать повну торбу. Удачі!