Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4388
1

Анатолий ЧАНЦЕВ: «Разочарован игрой своих подопечных»

«Говерла» – «Металлург» З – 1:1. Послематчевая пресс-конференция главного тренера «металлургов»

Анатолий ЧАНЦЕВ: «Разочарован игрой своих подопечных»

Головний тренер «Металурга» Анатолій Чанцев:

- Нічого хорошого про свою команду сказати не можу. Розчарувався грою своїх підопічних, хлопці діяли скуто, невпевнено, не були схожі самі на себе. В другому таймі намагалися щось показати, але не виходило. Єдине, що можу віднести до позитиву – це вихід Демченка, який сьогодні дебютував у Прем’єр-лізі, вніс креатив у гру команди. Саме завдяки його діям заробили штрафний, після якого забили гол.

- Досить важким для вашої команди вийшли стартові матчі. Лише сьогодні вдалося здобути перше очко. Які причини такого невдалого старту?
- Під кінець минулого чемпіонату деякі люди в ейфорії гадали, що можна зробити ставку на молодь, яка зараз є в команді. У нас фактично лише два гравці з досвідом – Лисицький та Старцев, тому що Платон ще досі не відновився після травми. Всі решта – молоді хлопці. Хоч Грозний й казав перед матчем, що наша команда більш досвідченіша, але не бачу, в  чому саме. Гравці «Говерли» індивідуально значно сильніші, ніж мої підопічні, це виливається в загальнокомандні дії. Для того, щоб бути досвідченим, потрібно демонструвати стабільну гру, а в нас її нема. В нас ще дуже молода команда, тож подивимося, що буде далі.

Источник ФК Говерла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Streng
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил