Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 августа 2015, 23:15
9264
10

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Так дома в футбол не играют»

«Волынь» – «Металлист» – 2:2. Послематчевая пресс-конференция главного тренера лучан

| Обновлено 07 августа 2015, 23:15
9264
10
Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Так дома в футбол не играют»

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний:

- Якщо у футболістів сьогодні запитати, чому вони не грали на повну силу, то вони могли б відповісти: «Дуже спекотно або ж, так як вчора у Сачка сказали, що вони втомилися, ноги боліли»… Наші гравці зіграли найгірший матч за останні роки… Без логіки, без нічого.

Я завжди у тренерській зоні намагаюся щось підказувати, але сьогодні вони настільки вимотали мене, що дуже важко знаходити слова. Вони зовсім не такі, якими варто говорити про якусь комбінаційну гру, завзятість, бійцівські якості. Команда була готова не до такого футболу. Чому не грали?! Я вже розгубився і не знав кого замінювати. Можна три заміни, а треба було будь-кого!

Можливо, мені треба було поставити Політила в центрі поля. Але я думав, що Шабанов та Кравченко більше будуть боротися в опорній зоні із Довгим та Ковальчуком. Політило – серйозний футболіст, але у верховій боротьбі міг поступатися. Шабанов добре гра у відборі, але сьогодні цього не показав. І Кравченко також. Вийшов Політило – оживив гру.

Виникає питання – чому не грати? Логічного пояснення не маю. Тільки можу про погоду сказати чи про щось інше. Вже замучився так змушувати команду грати. Щось не спрацьовує…

Водночас ви бачили із яким запалом грав Кобахідзе! Але більшістю я незадоволений. Так не грають у футбол вдома, так не грають за очки, які давали можливість хоча б на добу вийти на 3 місце. Їм навіть цього не хочеться…

Источник ФК Волынь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хочет повторить? Майк Тайсон назвал лучшие годы своей жизни
Бокс | 29 марта 2024, 10:43 2
Хочет повторить? Майк Тайсон назвал лучшие годы своей жизни

Легендарный американец вспомнил пребывание за решеткой

Кошмарный сон лис. Лестер может начать новый сезон в АПЛ с вычета очков
Футбол | 29 марта 2024, 12:22 0
Кошмарный сон лис. Лестер может начать новый сезон в АПЛ с вычета очков

Клуб обвинила сперва английская Премьер-лига, а затем и английская Футбольная лига…

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
nordik1980
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Bandera.Lviv
усе по суті...
Hell_z
кстати да.
Классно сказал Кварц: " Так не грають у футбол вдома, так не грають за очки, які давали можливість хоча б на добу вийти на 3 місце. Їм навіть цього не хочеться…"
У нас в чемпионате, хоть кому то из игроков кроме хочется реально играть ради того, чтоб занять высокие места или только ради денег мучаются? Не имею ввиду ДК и Шахкту.
diogendog
З року в рік Віталік скаржиться, що футболісти не грають так як він хотів би. Врешті решт повинно дійти, що риба гніє з голови. А хто голова у Волині? Хто відповідає за результат? Хто набирає футболістів? Хто їх тренує? Хто?
Dron
Виталий, пнх. Футболистов нужно тренировать, а не запугивать.
oleks68
Какие проблемы ? Взял бы и попинал бы своих футболистов и полил их водичкой . Судя по всему , этот горе тренер , других аргументов для игроков не находит . Чуть не после каждой игры ноет , что игроки не хотят играть , так что ты за тренер ?