Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 марта 2015, 22:47
4681
2

Віталій КВАРЦЯНИЙ: Ніхто не скаже, що ми випадково перемогли

«Карпаты» – «Волынь» – 0:2. Послематчевая пресс-конференция главного тренера волынян

| Обновлено 13 марта 2015, 22:47
4681
2
Віталій КВАРЦЯНИЙ: Ніхто не скаже, що ми випадково перемогли

Віталій КВАРЦЯНИЙ, головний тренер «Волині»:

- Сьогодні був відкритий футбол з двох сторін. Йшов фон західного дербі, і нам цікаво було грати з такою амбіційною командою, як «Карпати». Тим більше на фоні попередньої домашньої поразки «Карпат» від «Дніпра». В нас подібна була ситуація у першому колі, коли ми програли вдома «Дніпру», в наступній грі хотіли реабілітуватися у грі з «Карпатами», і також програли 0:2. Ситуація у Львові склалася ідентичною, як у нас в Луцьку. Ми побоювались «Карпат», у яких виховується така амбітна молодь. Боялися агресивності молоді, у якої вже проявляється відтінки дорослого футболу. В нас більше досвідчених гравців, таких як Ерік, Кобахідзе, Бабатунде, фон яких дав нам перевагу в індивідуальній грі. Разом з тим, у Львові ніхто не випадав. І Голодюк, і молодь грали досить активно і впевнено. Гра весь час вирівнювалась, обидві команди мали моменти. Ми десь трохи поспішали з їх реалізацією. Думаю, що ніхто не скаже, що ми випадково перемогли. «Карпатам» бажаю успіху та перспективи.

- За яких обставин Шуст потрапив до «Волині»?
- З грою Богдана давно знайомий. Але можливості «Волині» не було його запросити, і Шуст пішов до більш кваліфікованого клубу – в «Шахтар», а згодом у «Металіст». Ми і без травми Неділька шукали воротарів. Він погодився і за гроші навіть нічого не говорив. Думаю, що в нього ще все попереду. Головне, що він хоче грати у футбол.

- У передматчевому протоколі у стартовому складі був Бабенко, якого несподівано замінив Політило.
- Після розминки він сказав, що його тягне права верхня поверхня стегна, і якщо треба, вийду на уколі на гру. Звичайно, що ми на таке не пішли, і Політило справився зі своїми функціями добре. Встигли за хвилину до гри змінити протокол.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.