Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 30 ноября 2014, 10:39
4065
3

Карпаты – Говерла. Анонс

Западное дерби на десерт

| Обновлено 30 ноября 2014, 10:39
4065
3
Карпаты – Говерла. Анонс

У неділю, 30 листопада, «Карпати» у заключному в цьому році домашньому матчі Прем’єр-ліги на стадіоні «Україна» прийматимуть сусідів-закарпатців з «Говерли». Для «зелено-білих», між іншим, цей поєдинок співпаде з днем народження головного тренера львівського клуба Ігора Йовічевіча.

Нове західноукраїнське дербі стане 12-м у Прем’єр-лізі. І баланс попередніх зустрічей у Львові говорить про суттєву перевагу господарів: чотири перемоги та нічия, причому закарпатці забивали лише один гол. Востаннє «Говерла» приїжджала до «Карпат» у серпні минулого року, коли перемогу тоді ще підопічним Олександра Севідова приніс влучний удар Сергія Зеньова.

В матчі першого кола нинішнього чемпіонату «Карпати» в Ужгороді порівну розділили очки із «Говерлою» – нічия 2:2. В складі «левів» відзначилися Тарас Пучковський та Грегор Балажіц, у «ведмедів» – Максим Шацьких і Александре Тудосе. До речі, кращий голеадор українських чемпіонатів Шацьких за свою кар’єру забивав у лізі «Карпатам» аж 13 (!) голів. Особливо налаштовуються на цю гру Михайло Кополовець, Павло Ксьонз, Сергій Кузнєцов та Максим Фещук, які мають досвід виступів за обидва клуби. Зрештою, двоє останніх навряд чи вийдуть на поле, адже ще повністю не відновилися після травм.

Підопічні В’ячеслава Грозного в останніх трьох турах набрали п’ять очок, в тому числі і один сенсаційний бал в Дніпропетровську, покращивши своє турнірне становище. Разом з тим, на полях суперників «Говерла» не перемагає вже шість матчів поспіль – дві нічиї та чотири поразки. Ігор Йовічевіч у західному дербі не зможе задіяти дискваліфікованого Дениса Кожанова, а в «Говерлі» через перебір жовтих карток пропустить гру Андрій Хомин. В разі ж виходу на поле Муртаз Даушвілі проведе 50-й матч у чемпіонатах.

Ось передматчева думка В’ячеслава Грозного: «Нам буде важче грати з «Карпатами», ніж з «Дніпром». Львівська команда – хороший колектив, є швидкі гравці на флангах – Ксьонз, Голодюк, у центрі добре взаємодіє Худоб’як, в захисті – Балажіц. В складі львів’ян є молоді амбітні виконавці – Сергійчук, Страшкевич. Впевнений, що гра пройде в коректній боротьбі, обидві команди демонструватимуть характер». До речі, саме Грозний найчастіше у Прем’єр-лізі очолював закарпатський клуб – в 40-ка матчах.

Головним арбітром матчу призначено Анатолія Абдулу з Харкова, при суддівстві якого «Карпати» набирали очки у шести з тринадцяти матчів. «Говерла» ж при суддівстві Абдули програвала у трьох іграх з п’яти.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Ориентировочные составы:

«Карпаты»: Мысак – Костевич, Пластун, Балажиц, Мирошниченко – Даушвили, Голодюк, Худобяк, Гитченко – Ксенз, Сергийчук

«Говерла»: Коваль – Качараба, Ягодинскис, Глушицкий, Акакпо – Тудосе, Полянский, Райчевич, Герасимюк – Бурдужан, Мякушко

Травмы: Надь, Кузнецов («Говерла»)

Дисквалификации: Кожанов («Карпаты») – Хомин («Говерла»)

Котировки букмекеров:
Марафон – 2,20 – 3,40 – 3,55
William Hill – 2,10 – 3,25 – 3,101

30 ноября, воскресенье
«Карпаты» «Говерла»
Львов. Стадион «Украина». 19.30
ТВ-трансляция на телеканале «2+2»
 Арбитр: Анатолий Абдула (Харьков)
 Прогноз Sport.ua – 2:1

 

Опрос

Голосов 24
С каким счетом завершится матч «Карпаты» - «Говерла»?

Другой вариант

0 голосов 0.1 %

2:3

0 голосов 0.1 %

1:3

0 голосов 0.1 %

1:2

2 голоса 8.33 %

0:3

0 голосов 0.1 %

0:2

0 голосов 0.1 %

0:1

3 голоса 12.5 %

3:3

0 голосов 0.1 %

3:2

0 голосов 0.1 %

2:2

0 голосов 0.1 %

3:1

4 голоса 16.67 %

2:1

4 голоса 16.67 %

1:1

4 голоса 16.67 %

3:0

0 голосов 0.1 %

2:0

0 голосов 0.1 %

1:0

5 голосов 20.83 %

0:0

2 голоса 8.33 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Валерий Литвиненко
После того как увидел Говерлу воочию признаю -ее голыми руками не возьмешь а Карпатам просто дико не везет моменты создаются а голов нет стоит забить пару и дело пойдет
Bandera.Lviv
ВПЕРЕД КАРПАТИ,
ВПЕРЕД до БОЮ.
ТВОЇ ФАНАТИ,
НАЗАВЖДИ З ТОБОЮ!