Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 июля 2013, 08:20
21161
21

Поздняя ничья в Донецке + ВИДЕО

Счет «львовских» очков Александр Севидов открыл в родном Донецке

| Обновлено 21 июля 2013, 08:20
21161
21
Поздняя ничья в Донецке + ВИДЕО

Після поразок у стартових матчах нового чемпіонату обидва суперники підійшли до звітної гри з рішучим настроєм. Однієї з «родзинок» цього поєдинку було те, що наставник «Карпат» Севідов свого часу виступав за «Металург» і саме у донецькому клубові дебютував у лізі в ролі головного тренера. До того ж, 18 липня Севідову виповнилося 44 роки, і «зелено-білі» прагнули своєю грою зробити своєрідний подарунок своєму тренеру. Подією матчу став і дебют у складі «Металурга» першого в історії українських чемпіонатів легіонера з Ірландії, екс-гравця «Селтіка» О’Ді, який діяв в центрі оборони поруч з Чечером, який свого часу виступав і за «Карпати». Повернувся в основу і Макрідіс, який відновився після травми.

У складі ж «Карпат» виділимо повернення після оренд в інших клубах Годвіна, який востаннє виступав за львівську команду ще у жовтні 2011 року, а зараз знову із завзяттям діяв на місці опорного півзахисника. У центрі ж оборони замість Балажіца виступав Гітченко, а на лівому фланзі замість травмованого Савченка – Федорчук.

Перед грою у Донецьку пройшов дощ, що додавало додаткової небезпеки дальнім ударам. У дебюті гри команди вивчали одна одну, а згодом перейшли і до більш активних дій. Першим міг відзначитись Жуніор Мораес, який у квітні на цьому стадіоні оформив дубль у ворота «Карпат», але воротар Підківка, для якого це була лише друга гра серед еліти, ногами зумів ліквідувати загрозу. Не обходилось і беж жорсткої боротьби, зокрема часто діставалось по ногам Голодюку, який проводив, до речі, свій 100-й матч у Прем’єр-лізі.

Реальну ж нагоду відкрити рахунок у рівній грі втратив Гладкий, який після відскоку м’яча від захисника потужно пробив над поперечиною воріт Паньківа. Підопічні Максимова часто використовували навісні передачі до штрафного «Карпат», де досить впевнено діяв на виходах Підківка і захисники гостей. Під кінець тайму суперники обмінялись ударами Чечера, який вже не раз забивав «Карпатам», та Гладкого, проте обом гравцям забракло влучності.

Під час перерви відбулась лише одна заміна: Максимов замінив ірландця на Прийму, який любить підключатись до атакуючих дій, і після першої ж атак грубо зіграв проти Підківки. Згодом на полі з’явився і швидкісний Голайдо, який змістився на лівий фланг атаки. Новим дебютантом «Металурга» став і Насонов, який раніше виступав за «Волинь».

Небезпечно виконав штрафний удар Польовий, який пробив впритул зі стійкою. Натомість швидкісна контратака «Карпат» завершилась красивим голом. Ксьонз майже з лінії воріт навісив на дальню штангу, де забутий захисниками Гладкий головою пробив у незахищений кут воріт. Так «Карпати» перервали безгольову серію проти «Металурга», яка тривала 423 хвилини.

«Металурги» ще більше активізувались, і почав «пристрілюватись» по воротах 34-річний Дімітров. Якщо перший удар болгарина прийшовся впритул зі штангою, то після наступної атаки і серії рикошетів Дімітров з близької відстані потужно пробив під поперечину і встановив рівновагу.

Заключні хвилини матчу пройшли в атаках «Металурга», проте вирвати перемогу господарям не вдалося. В одному з епізодів після удару Мораеса вже поперечина рятує ворота «Карпат». Не пощастило і Бартуловічу, який зі штрафного пробив поруч з хрестовиною воріт, та Польовому, що у компенсований час дивом не влучив у ворота. У складі гостей відзначимо повернення до складу Зеньова і дебют у «Карпатах» Бохашвілі.

Після бойової нічиєї обидві команди відкрили лік очок у новому чемпіонаті. «Карпати» при цьому перервали програшну серію проти донецького клубу, яка тривала 5 ігор. Для «Металурга» ж ця гра було однією з репетицій перед черговим стартом донецького клубу у Лізі Європи.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Металлург» (Донецк) – «Карпаты» (Львов) – 1:1 (0:0)

«Металлург»: Юрий Панькив, Джордже Лазич, (Александр Насонов, '62), Даррен ОДи, (Василий Прийма, '46), Владимир Полевой, Вячеслав Чечер, Данило, Грегори Нельсон, (Денис Голайдо, '56), Константинос Макридис, Николай Морозюк, Велизар Димитров, Жуниор Мораес
«Карпаты»: Роман Пидкивка, Андрей Гитченко, Павел Ксенз, (Грегор Балажиц, '83), Игорь Пластун, Павел Пашаев, Андрей Ткачук, Валерий Федорчук, Младен Бартулович, Олег Голодюк, Самсон Годвин, (Денис Васин, '65), Александр Гладкий, (Евгений Бохашвили, '92)

Арбитр: Сергей Бойко (Иванков)

 Велизар Димитров, 74 - Александр Гладкий, 66.
 Владимир Полевой, 60. - Валерий Федорчук, 30. Олег Голодюк, 50.

Удары (в створ): 10 (4) – 6 (1).
Угловые: 6 – 1.
Офсайды: 1 – 0.

Зрителей: 1.500
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,750 - 6,750.

МЕТАЛЛУРГ Д – КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

События матча

74’
ГОЛ !
Гол из 37-го сектора забил Велизар Димитров(Металлург Д). После атаки по центру мяч заметался в штрафной гостей, Мораес выиграл борьбу у защитника и сбросил мяч под удар Димитрову. Тот не оставил Пидкивке никаких шансов.
66’
ГОЛ !
Гол из 35-го сектора забил Александр Гладкий(Карпаты). Атака Карпат по центру нашла продолжение передачей вправо на Ксенза, тот догнал мяч у самой лицевой и сделал четкую передачу в штрафную. Набежавший на мяч Гладкий головой вколотил мяч в ворота.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Аталанта – Фиорентина – 4:1. Бергамо – в финале Кубка. Видео голов и обзор
Футбол | 25 апреля 2024, 01:39 0
Аталанта – Фиорентина – 4:1. Бергамо – в финале Кубка. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор ответного поединка 1/2 финала Кубка Италии

Определилась первая оппонентка Свитолиной на супертурнире в Мадриде
Теннис | 24 апреля 2024, 15:49 1
Определилась первая оппонентка Свитолиной на супертурнире в Мадриде

Элину ожидает непростое испытание против лучшей испанской теннисистки в рейтинге WTA

Комментарии 21
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Geoman
ну-да, ну-да
italeksi
Дивно но приємно
italeksi
При тому бардакі шо зараз в кллубі,результат здивував.Дивно но приємно!
JaKrevedko
Вболівальники МД це реальні пацани які не піддались Шахтарівському мейнстріму і люблять свою команду. Краще мати 700 таких вболівальників ніж 300 тис. попкорножерів.
kolezey2
2 обсалютно никакте команды,еще и коменьатор такойже,ДЕНИСОВ КОГДА УЖЕ ТЫ УБЕРЕШЬ ЭТОГО ШАРАХУЙДИНОВА, НУ БЛИН СЛУШАТЬ НЕВОЗМОЖНО
Geoman
Зрителей: 1,500??? И то половина со Львова приехала. Мля, ну и нафиг такая команда УПЛ??? Если даже за 20 лет болельщиков не имеет
makas11
ахахаха 1 удар в створ ворот и счет 1-1 ай да карпаты ай да метадон)))))))
serYogik
Цікаво, де канал Футбол такого "коментетора" вродив?... Йому тільки похорон коментувати...
vismut58
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alyoshenka7
Зрителей: 1.500
andrijoo
коментатор олень повний
shpachok54
Здобули очко. І то добре. З почином! Молодці Леви!!!
Servicant
Я от Металлурга большего ожидал. Карпаты можно поздравить с выездным очком.
alyoshenka7
ай молодець!
alyoshenka7
как Самсон сыграл?
Лёвкин папа (Донецк)
wwowa
ну не погано...могло бути і гірше
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
lsmus
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Taker.ua
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил