Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 11 мая 2013, 18:19
2482
0

Энергия – Енакиевец. Анонс

Шахи для господарів, престиж для гостей

| Обновлено 11 мая 2013, 18:19
2482
0
Энергия – Енакиевец. Анонс

Матчем проти «Єнакієвця» львівська футзальна «Енергія» закриває регулярний чемпіонат України. У неділю, 12 травня, команди Екстра-ліги завершують чотириколовий турнір, після якого квартет сильніших продовжить боротьбу за чемпіонство.

Як усі колективи не прагнули протягом усього сезону вирішити свої першочергові завдання якомога швидше, певна інтрига в останньому турі таки збереглася. Хоч і відомі вже чотири команди, які зіграють у плей-офф, однак пари учасників півфіналу наразі не сформовані. Відомо лише, що харківський «Локомотив» та івано-франківський «Ураган» у півфіналі не перетнуться, адже посіли перше та друге місце за підсумками регулярного чемпіонату.

28-й тур першості якраз і повинен дати відповіді на запитання, з ким зустрінуться «Енергія» та «ЛТК» у півфіналах плей-офф. Для «Енергії» ситуація в турнірній таблиці перед матчем з «Єнакієвцем» нагадує шахову партію, адже теперішня команда Олександра Косенка у разі домашньої поразки чи нічиєї залишиться четвертою, відповідно суперником у плей-офф буде харківський «Локомотив». У разі успіху у Львові в останньому матчі «енергетики» можуть потіснити «ЛТК» з третьої позиції та зустрітися з івано-франківським «Ураганом». Це може статися при умові якщо «телефоністи» зіграють внічию або програють на виїзді «Локомотиву». Словом, «Енергія» в так званому виборі суперника у плей-офф, однак, як показує практика, коли у спорті команди починають вибирати з ким грати, а з ким ні, це обертається проти них боком. Та й вболівальники «Енергії» не зрозуміли б, мабуть, команду, яка будь-що прагнула б програти «Єнакієвцю» та уникнути вболівальницького десерту – «енергетичного» дербі.

«Єнакієвець», на відміну від «Енергії», завершує чемпіонат України. Донеччани не виконали завдання на сезон, пролетівши мимо плей-офф навіть з бразильськими легіонерами у складі. Головний тренер «Єнакієвця» Олег Солодовник уже може будувати команду на наступний сезон. Зважаючи на останні новини з табору цієї команди, швидше за все, це і відбувається. Мова йде про виставлення на трансфер Євгена Юнакова, Михайла Волянюка та Дмитра Сільченка. Ці гравці, за повідомлення офіційного сайту клубу, за «Єнакієвець» більше не гратимуть. Зберігати власне обличчя і хлопати дверима проваленого чемпіонату «Єнакієвцю» доведеться без них.

«Енергетики», хоч і в очікуванні кадрових змін в міжсезоння, наразі про якісь трансфери мовчать. Після серії невдач у чемпіонаті команда виграла Кубок України. Відтак, на моральному піднесенні у клубі не тільки гравці чи керівництво, а й новий головний тренер Олександр Косенко. Для нього зараз настає справжній час Х. Відповідальні матчі для Олександра Петровича припали майже одразу. Перший тайм під назвою «Кубок України» він провів максимально вдало, однак попереду не менш складна та важливіша друга половина гри під назвою «Плей-офф чемпіонату України».

Богдан ПАСТЕРНАК

12 мая, воскресенье
«Энергия» (Львов)  «Енакиевец» (Енакиево)  
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
 Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Максим Чубинский (Киев)
Инспектор матча – Владимир Копяк (Одесса)
Делегат АМФУ – Владимир Залойло (Киев)
Результаты предыдущих матчей – 3:5, 4:3, 2:5
 Прогноз Sport.ua – 3:3

 

Опрос

Голосов 4
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Енакиевец»?

Победа «Енакиевца»

2 голоса 50 %

Ничья

2 голоса 50 %

Победа «Энергии»

0 голосов 0.1 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Брюгге догнал Шахтер. Боруссия Д может помешать горнякам выйти в основу ЛЧ
Футбол | 20 апреля 2024, 06:30 27
Брюгге догнал Шахтер. Боруссия Д может помешать горнякам выйти в основу ЛЧ

В клубном рейтинге УЕФА донецкая команда делит 25–27 места

Арсенал определил покупку украинской звезды приоритетным трансфером на лето
Футбол | 20 апреля 2024, 10:28 11
Арсенал определил покупку украинской звезды приоритетным трансфером на лето

Георгий Судаков может стать одноклубником Александра Зинченко

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.