Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3593
4

Юрій БАХОВСЬКИЙ: «Гол Волоха може стати окрасою сезону»

«Кардинал-Ровно» - «Шахтер» - 3:2. Послематчевые комментарии

Юрій БАХОВСЬКИЙ: «Гол Волоха може стати окрасою сезону»
Юрий Баховский
Позаду 6 тур і перед кожним матчем МФК «Кардиналу-Рівне» «доброзичливці» очікують поразки рівненської команди, а кардиналівці продовжують радувати своїх вірних фанів перемогами, яких у 6 матчах вдалося здобути – 5. Єдина домашня поразка – 2:3 від «Енергії» не надто засмутила старшого тренера Юрія Баховського, який тоді влучно зауважив, що немає команд без поразок. І ось після цих слів команда 4 тури поспіль не відчуває гіркоти поразок. Здавалося, що пораненому звірю, минулорічному срібному призеру «Шахтарю», вдасться зупинити переможну ходу МФК «Кардиналу-Рівне», адже донеччани на відміну від рівнян, розпочали доволі скромно і якщо у рівнян, була лише одна поразка, то у гірників лише… одна перемога. Звісно, що «Шахтар» їхав у Рівне лише за перемогою, проте і господарі не збиралися здаватися без бою. І якщо в першому таймі гірники виглядали потужніше і до пропущеного голу здавалося не матимуть проблем із отриманням трьох очок, то після цього стало зрозуміло, що МФК «Кардинал-Рівне» таки перерве невтішну серію поразок у матчах з «Шахтарем». І навіть не логічний другий пропущений гол не вибив з колії господарів і не змінив віру палких прихильників клубу в перемозі улюбленої команди. Звісно після матчу старший тренер МФК «Кардиналу-Рівне» Юрій Баховський не приховував задоволення після чергової перемоги його команди.

- Те що вже не одну гру розпочинаємо з пропущеного голу, це, звичайно, ми робимо не спеціально і це однозначно. Не дивлячись на те, що ми початок гри програємо по рахунку, я б не сказав, що ми виглядаємо гірше за суперника. Навпаки, я б відмітив би перший тайм, в якому була практично стовідсоткова дисципліна і супернику було доволі складно здолати нашу оборону. А наші гравці в свою чергу створювали небезпечні моменти поблизу воріт суперника. А те, що ми програємо початок уже в четвертій грі поспіль і розпочинаємо з 0:1, це лише підтверджує бойовий дух нашої команди, яка в скрутну хвилину не опускає руки, а навпаки, продовжує боротися до кінця з палким бажанням переломити хід поєдинку на свою користь.

Ми сьогодні трошки пішли на ризик, включивши в заявку на гру, лише одного голкіпера, а замість запасного ввели Романа Волоха. Проте, це було виправдано. По-перше, Віталій Дєнюжкін запевнив, що він впорається самотужки і не підведе. А по-друге, у нас непогано виходить гра в п’ять гравців, тобто без гравця з п’ятого польовим гравцем і в крайньому випадку ми б підстрахувалися, випустивши п’ятого польового.

І саме головне це те, що Волох у попередній грі, зігравши замість Чеботарьова, який пропускав гру з «Таймом», зіграв прекрасно, і ми просто були зобов’язані дати можливість Роману проявити себе і в звітній зустрічі. І скажу відверто, такий крок себе виправдав. Ви самі бачили, який красень гол провів Роман Волох. Цей гол цілком може стати окрасою сезону.

Через тур МФК «Кардинал-Рівне» очікує вимушена місячна «відпустка», і в цей проміжок часу ми обов’язково надамо можливість відпочити хлопцям. Все-таки тиск відповідальності за результат присутній і тому футболістам просто необхідно відпочити. Проте, ми не лише будемо відпочивати, будемо вирішувати, чим заповнити паузу, обов’язково зіграємо товариські ігри, а можливо і візьмемо участь в якомусь турнірі. Думаю, що хлопці під час вимушеної перерви не втратять ігровий тонус, адже ми голодні до футболу, голодні до перемог, і я сподіваюся, що хлопці це чудово розуміють і будуть старатися і в майбутньому вигравати практично в кожній грі.

Підтвердив слова старшого тренера і гравець МФК «Кардинал-Рівне» Володимир Данилюк.

- Не будемо поки що загадувати наперед, як буде далі, але я можу вас запевнити, що ми плідно працюємо, кожного разу повністю викладаємося на тренуваннях і відповідно це просто не могло не позначитися на результаті. На мою думку, на позитивний результат в стартових матчах все-таки вплинула зміна обстановки, це щодо львівських гравців команди. А відповідно рівненські гравці підсилені ветеранами футзалу, вихованцями рівненської школи футзалу, які після довгострокової відсутності повернулися в рідну команду заграли впевненіше. Загалом вийшов хороший колектив, який спроможний видавати на гора позитивний результат. Немалу роль, звісно, грає і палка підтримка вболівальників, якої нам так бракувало у Львові.

А стосовно того, що ми поступаючись, все ж таки перемагаємо, переломивши хід поєдинку, є підтвердженням характеру команди. Ми тепер бачимо, що можемо перемагати не лише тоді, коли ведемо у рахунку, а й тоді коли поступаємось, переламати хід поєдинку і вирвати перемогу в суперника. А це, до речі, не мало важно.


На жаль, головний тренер «Шахтаря» Ігор Москвичьов, напевно засмучений четвертою поразкою своєї команди в п’яти матчах, відмовився від участі в прес-конференції, навіть не пояснивши причини. Проте, це його право, можливо йому важко було підібрати слова, щоб виправдати невдалий старт своєї команди, яка на початку сезону небезпідставно вважалася одним із фаворитів.

Команди добралися до екватору першого кола і надолужувати втрачене тепер буде дуже складно. Адже відстань між лідерами і аутсайдерами з кожним новим туром стає все більшою і суттєвішою, тому можна незчутися, як команда опиниться за бортом матчів плей-офф, а тоді вже буде пізно хапатися за голову.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем
Футбол | 28 марта 2024, 14:52 2
Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем

Бывший главный тренер «Динамо» считает Романа самым профессиональным футболистом

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
papagatto
"ідмовився від участі в прес-конференції, навіть не пояснивши причини."
------------------------
А Москвичев обязан перед каждым журналистов отчитываться, почему не хочет давать интервью? Слишком высокая самооценка у Рачковского
------------------------
"дже відстань між лідерами і аутсайдерами з кожним новим туром стає все більшою і суттєвішою, тому можна незчутися, як команда опиниться за бортом матчів плей-офф, а тоді вже буде пізно хапатися за голову"...
--------
А афтар разве не в курсе, что у нас плей-офф и фактические лидеры и аутсайдеры до задницы? После нового года многие команды могут играть уже другими составами...
от 8-го места Шахтера отделяет всего 1 очко. В чем проблемы? в личной обиде горе-афтара, которому интервью не дали? Таким уродцам и не стоит его давать...
Для неадекватов.... Ничего личного к Кардиналу!
AlikR
В этом голе Денюжкин многое сделал... оттянул на себя двоих игроков.
Хорошего вам вратаря "Монолит" подарил... повезло.
an124
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
parazityk
Цвєлих таких з десяток за сезон забиває.